Rose Nattklubb

Nu skall vi se sade farbror Frej 😉 Fast det är ju rätt många ledande politiker inblandade nu så allt som slår ner i huvudet på på de som främst ser till sin egen plånboken kan nog sägas vara hyfsa välförtjänt och jag får väl ta Frasse på orden i detta. Men  det finns ju också numera lite mer information om direkt korruption - bristande tjänsteutövning, som ovillkorligen kommer att skapa effekter,  som förmodligen kommer att få mera genomslag i dessa sammanhang. Jag undrar hur en saknad bokföring som brott betraktat inte blir saknad längre och så vidare, lite småtrevligt detta minsann.


Frans Lugmair: Dom kommer att förlora och förlora stort och både bli till att visas upp på bild med mycket negativa rubriker i pressen i och ev skaka galler på någon inte så trevlig FÄNGELSEANSTALT! Glöm för guds skull INTE Herr Phillipson Jr! Pressen kommer ÄLSKA "Kungens kompis SON dömd till fängelse för grov ekonomisk brottslighet i samröre med maffian". Varför betalar dom bara inte och besparar sig detta kommande gatlopp? 

Tror dom verkligen att dom ska komma undan med detta ograverade? Låt oss nu se och ha förtröstan i Moder Svea som Rättsstat. Ska bli ett sant nöje att hjälpa till att sprida detta till media genom mina mycket goda och personliga kontakter om dom inte betalar!  

Det finns ett helt nätverk i bekantskapskretsen med kontakter inom tidningar och TV. Dom bara ber om om det... om dom inte gör rätt för sig! Dom sätter HELA sitt krog imperium på spel... Tomaso PERAS krogimperium.  


Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram