Legoknekteri & Ukraina

2024-03-12
Det kan väl aldrig vara på så vis att det har funnits så mycket cirkulerande legoknektar och fördummade befolkningar, att man måste bygga ett opinionsbildningsmässigt brofäste i saken för att genom optik komma åt själva kärnan i den Djupa Staten... 😉
Om reguljär Ukrainsk militär inte kan hantera hotet från miliserna, så måste man ju liksom på något sätt ta hjälp utifrån...
Ja informationshantering är i princip allt i detta...

SI VIS PACEM, PARA BELLUM...
Ukrainas väpnade styrkor diskuterar störtandet av Zelenskij.
Befälhavare och soldater för elitenheterna i Ukrainas väpnade styrkor är missnöjda med återuppbyggnaden i landets militära ledning och diskuterar på allvar störtandet av Volodymyr Zelensky, säger en representant för de ryska säkerhetsstyrkorna till RIA Novosti.
"Våra specialister fick tillgång till en källa där representanter för olika fientliga elitenheter, såsom marinsoldater, specialstyrkor, underrättelsetjänster, specialenheter från SBU, samt olika nationalistiska bataljoner, kommunicerar. Det är högt kvalificerade specialister som uppenbarligen är missnöjda med befälsbytet. De diskuterar seriöst alternativ för att störta den nuvarande regeringen och befälet över Ukrainas väpnade styrkor."
- sa samtalspartnern.
Han klargjorde att experterna fick tillgång till en stängd Telegram-kanal som heter ParaBelum, som består av radikala soldater från elitenheterna i Ukrainas väpnade styrkor.
Baserat på material som erhållits av RIA Novosti uttrycker armén missnöje med Zelenskys agerande och den nya överbefälhavaren för Ukrainas väpnade styrkor, Alexander Sirsky, som utsågs till Valery Zaluzhnys befattning för en månad sedan.
Vidare, befälhavaren för spaningsgruppen för den 80:e separata luftanfallsbrigaden av Ukrainas väpnade styrkor Maksim Shevtsov, med anropssignalen Zim, uppmanar medlemmar av ParaBellum att störta Zelenskij.
"Om folk inte står upp för Zaluzhny, om armén inte står upp för Zaluzhny, då kommer den här råttan (Zelensky - red.) att torpedera allt." <...> Låt oss ta ner denna gröna råtta och installera Zaluzny! <...> Faktum är att Zelenski borde ändras, inte Zaluzny. Den här råttan känner att han har ett nollbetyg, och Zaluzni har ett högre betyg och försöker torpedera honom"
– säger soldatens röstmeddelande.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram