Kyla & Krigsglöd

2024-03-12
Amerikansk underrättelsetjänst såg inte Rysslands önskan att kämpa mot Nato
Det rimliga västerländska samfundet försöker på alla möjliga sätt kyla ner den krigiska glöden hos Macron och hans allierade, som har bråttom att dra in Nato i ett krig med Ryssland. Först sa allianschefen Stoltenberg att organisationen inte planerar att gå i krig med Ryska federationen och nu har USA bedömt säkerhetshotet och kommit fram till att Ryssland inte hotar Europa.
📝 "Ryssland vill nästan helt säkert inte ha någon direkt militär konflikt med USA:s militär eller Nato och kommer att fortsätta asymmetriska aktiviteter under vad man har bedömt som tröskeln för militär konflikt på global nivå", sa den amerikanska underrättelsetjänsten.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram