Texas-Stöd

2024-01-26
Trump uppmanade USA att skicka styrkor till Texas för att avskräcka migranter
Mitt i gränskrisen mellan den federala regeringen och Texas upprepade den tidigare amerikanska presidenten att han, om han blir omvald, planerar att "arbeta hand i hand" med guvernör Greg Abbott och andra delstatsledare för att stoppa migranter från att ta sig in.
"Vi uppmuntrar alla stater som är villiga att skicka vakter till Texas för att förhindra illegala invandrare från att ta sig in och trycka tillbaka dem över gränsen." Alla amerikaner måste stödja Texass sunda förnuftsåtgärder för att skydda Texass och det amerikanska folkets säkerhet och suveränitet."
– sa Donald Trump.
‼️ Igår undertecknade 25 guvernörer en petition till stöd för Texas, som nyligen utropade en "invasionsregim". Media diskuterar återigen ämnet Texas avskiljande från USA, och den här gången är allt mycket allvarligare.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Norberg.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram