Rapporterade Mar-A-Lago Fynd I Aftonblasket & Gateway Pundit

2022-09-07
Läs nu innantill vad som står uttryckt och fundera på om det möjligen kan finnas fler sätt att läsa detta på med hänsyn till vad som finns i övrigt som tillgänglig information i saken.
" Fler uppgifter har avslöjats om razzian på Mar-a-Lago.
Bland annat har dokument om en utländsk makts kärnvapenkapacitet hittats.
USA:s federala polis FBI har hittat dokument som innehåller uppgifter om en utländsk makts kärnvapenkapacitet under sin undersökning av Donald Trumps fastighet Mar-a-Lago, rapporterar Washington Post.
Tidningen, som hänvisar sina uppgifter till ett flertal olika källor, har inte angett vilket land det rör sig om.
Mer än 11 000 statliga dokument och bilder i Trumps fastighet i Florida ska ha beslagtagits av FBI förra månaden, mycket av innehållet har ännu inte avslöjats.
Washington Post indikerade dock redan då att det skulle finnas hemligstämplade dokument om kärnvapen bland de föremål som myndigheterna letade efter.
Förvarade topphemliga dokument bland kläder
Även uppgifter om topphemliga amerikanska operationer, som kräver speciella tillstånd för att ta del av, ska ha hittats bland dokumenten, enligt tidningen.
Enligt tidningen ska vissa av de handlingar som fanns i expresidentens residens Mar-a-Lago i Florida ha haft en så pass hög säkerhetsklassning att endast presidenten och hans absolut närmaste medarbetare hade behörighet till dem.
Totalt ska 33 lådor ha beslagtagits när FBI genomförde razzian mot Trumps residens den 8 augusti.
Bland annat har listan visat att en av lådorna som innehöll dokument som klassades som topphemliga också innehöll tidningar och artiklar.
Andra sekretessbelagda dokument låg i samma lådor som klädesplagg och presenter. I lådorna fanns också över 40 sekretesstämplade mappar som var tomma.
Dessutom hittades 28 tomma mappar som var markerade med att de skulle återlämnas till den politiska staben i Vita huset samt till den militära motsvarigheten, rapporterar AP.
FBI har beslagtagit hundratals hemligstämplade dokument som Donald Trump förvarat i Mar-a-Lago.
Utreds för flera brott
Av den sedan tidigare offentliggjorda ordern om husrannsakan framgår att FBI utreder möjliga brott mot tre federala lagar, varav det allvarligaste faller inom spionerilagen.
Misstankarna gäller inte direkt spioneri, utan insamlande, spridande eller förlust av hemligstämplat material.
Trump hävdar att tillslaget var politiskt motiverat och att handlingarna i själva verket inte är hemligstämplade.
Som president ska han ha haft en stående order om att häva sekretessen på dokumenten i samma stund som de fördes från Vita huset till Mar-a-Lago.
Men 18 högt uppsatta personer i Trumpstaben under hans tid vid makten – inklusive stabscheferna John Kelly och Mick Mulvaney – som CNN har pratat med, säger sig aldrig ha hört talas om något sådant beslut."

Ännu en dag, ännu en Deep State-läcka.
Ett dokument som beskriver en utländsk regerings kärnkraftskapacitet beslagtogs av FBI under dess räd mot Trumps residens i Florida förra månaden.
Dokumentet är så högklassigt att FBI läckte det till Washington Post.
Washington Post rapporterade :
Ett dokument som beskriver en utländsk regerings militära försvar, inklusive dess nukleära kapacitet, hittades av FBI-agenter som genomsökte tidigare president Donald Trumps bostad och privata klubb i Mar-a-Lago förra månaden.
Enligt personer som är bekanta med saken, vilket understryker oro bland USA:s underrättelsetjänst. tjänstemän om sekretessbelagt material gömt i Floridas egendom
Ur artikeln ⬇️⬇️⬇️
Några av de beslagtagna dokumenten beskriver topphemliga amerikanska operationer som är så noga bevakade att många höga nationella säkerhetstjänstemän hålls i mörker om dem.
Endast presidenten, några medlemmar av hans kabinett eller en tjänsteman nära kabinettsnivå kunde tillåta andra regeringstjänstemän att få information om dessa specialtillträdesprogram.
Enligt personer som är bekanta med sökningen, som talade på villkoret av anonymitet för att beskriva känsliga detaljer om en pågående utredning.
Dokument om sådana högt sekretessbelagda verksamheter kräver speciella tillstånd på grund av att de behöver veta, inte bara högst hemligt godkännande.
Vissa specialtillgångsprogram kan ha så få som ett par dussin myndighetspersonal som har tillstånd att känna till en operations existens.
Register som handlar om sådana program förvaras under lås och nyckel, nästan alltid i en säker informationsanläggning, med en utsedd kontrollofficer för att hålla koll på var de befinner sig.
Domare Aileen Cannon beviljade president Trumps begäran om en särskild mästargranskning av materialet som konfiskerades av Biden DOJ under deras razzia mot hans hem i Mar-a-Lago.
Domare Cannon "förbjuder" också "tillfälligt" eller förbjuder Biden-regimen att "granska och använda det beslagtagna materialet" i avvaktan på att granskningen är klar.
Domare Cannon noterade också i sin order att det finns en risk för Deep State-läckor till media.
Och som ett urverk läckte Deep State så kallad "högt hemligstämplad" information om kärnvapen till Washington Post.
Förutom att bli berövad potentiellt betydelsefulla personliga dokument, vilket i sig skapar en verklig skada, står käranden inför en omöjlig potentiell skada i form av felaktigt avslöjande av känslig information till allmänheten", skrev domare Aileen Cannon.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Norberg.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram