Fauci Med Flera Domstolsbeordrade Att Överlämna Kommunikation Med Big Tech

2022-09-07
Ja det blir bara bättre 😉
" Dr. Anthony Fauci , Vita husets pressekreterare Karine Jean-Pierre och andra högsta tjänstemän i Biden-administrationen som motsatte sig ansträngningar för att få sin kommunikation med Big Tech-företag offentliggjord måste lämna över dokumenten, beslutade en federal domare den 6 september.
USA:s distriktsdomare Terry Doughty, en domare utsedd av Trump, beordrade regeringen att snabbt ta fram dokument efter att den stämts av åklagarmyndigheten i Louisiana och Missouri för påstådd samverkan med stora tekniska företag som Facebook. Den första delen av upptäckten, som släpptes den 31 augusti , avslöjade att mer än 50 regeringstjänstemän från ett dussin byråer var inblandade i att utöva påtryckningar på sociala medieföretag för att censurera användare.
Men några av tjänstemännen vägrade att ge några svar, eller svara på alla frågor som ställdes av målsäganden. Bland dem: Fauci, som fungerar som chef för National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) och chefsrådgivare för president Joe Biden.
Regeringen hävdade att Fauci inte borde vara skyldig att svara på alla frågor eller tillhandahålla journaler i sin egenskap av NIAID-direktör eller i sin egenskap av Bidens chefsrådgivare. Den försökte också undanhålla register och svar från Jean-Pierre.
I den nya domen på tisdagen som bröt dödläget sa Doughty att både Fauci och Jean-Pierre behövde följa förhören och spela in förfrågningar.
"För det första är den begärda informationen uppenbarligen mycket relevant för kärandenas anspråk. Dr. Faucis kommunikation skulle vara relevant för Målsägandens anklagelser med hänvisning till påstått undertryckande av tal relaterat till laboratorieläckageteorin om covid-19s ursprung, och till påstått undertryckande av tal om effektiviteten av masker och covid-19-nedlåsningar. Jean-Pierres kommunikation som Vita husets pressekreterare kan vara relevant för alla kärandenas exempel,” sa Doughty och hänvisade till exempel som undertryckandet av Hunter Biden-berättelsen om den bärbara datorn inför presidentvalet 2020 och censur av påståenden om covid-19. i ett kinesiskt laboratorium."
" Dr. Anthony Fauci , Vita husets pressekreterare Karine Jean-Pierre och andra högsta tjänstemän i Biden-administrationen som motsatte sig ansträngningar för att få sin kommunikation med Big Tech-företag offentliggjord måste lämna över dokumenten, beslutade en federal domare den 6 september.
USA:s distriktsdomare Terry Doughty, en domare utsedd av Trump, beordrade regeringen att snabbt ta fram dokument efter att den stämts av åklagarmyndigheten i Louisiana och Missouri för påstådd samverkan med stora tekniska företag som Facebook. Den första delen av upptäckten, som släpptes den 31 augusti , avslöjade att mer än 50 regeringstjänstemän från ett dussin byråer var inblandade i att utöva påtryckningar på sociala medieföretag för att censurera användare.
Men några av tjänstemännen vägrade att ge några svar, eller svara på alla frågor som ställdes av målsäganden. Bland dem: Fauci, som fungerar som chef för National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) och chefsrådgivare för president Joe Biden.
Regeringen hävdade att Fauci inte borde vara skyldig att svara på alla frågor eller tillhandahålla journaler i sin egenskap av NIAID-direktör eller i sin egenskap av Bidens chefsrådgivare. Den försökte också undanhålla register och svar från Jean-Pierre.
I den nya domen på tisdagen som bröt dödläget sa Doughty att både Fauci och Jean-Pierre behövde följa förhören och spela in förfrågningar.
"För det första är den begärda informationen uppenbarligen mycket relevant för kärandenas anspråk. Dr. Faucis kommunikation skulle vara relevant för Målsägandens anklagelser med hänvisning till påstått undertryckande av tal relaterat till laboratorieläckageteorin om covid-19s ursprung, och till påstått undertryckande av tal om effektiviteten av masker och covid-19-nedlåsningar. Jean-Pierres kommunikation som Vita husets pressekreterare kan vara relevant för alla kärandenas exempel,” sa Doughty och hänvisade till exempel som undertryckandet av Hunter Biden-berättelsen om den bärbara datorn inför presidentvalet 2020 och censur av påståenden om covid-19. i ett kinesiskt laboratorium."

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Norberg.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram