Lindsey Tror Trump Kan Göra Storstilad Comeback

2022-09-07

Har DJT ens lämnat befälet 😉
From Maritime martial law and back to the
constitution of common law
Trump kunde göra "En av de största politiska comebackerna": Sen. Lindsey Graham
Sen. Lindsey Graham (RS.C.) föreslog att den tidigare presidenten Donald Trump kan vara redo att göra "en av de största politiska comebackerna i amerikansk historia" om han skulle besluta sig för att kandidera till presidentvalet 2024.
Graham hävdade i en CNBC- intervju i helgen att Trump hade en "ganska bra chans" att vinna valet.
"Vi kommer att ta tillbaka Amerika och ta tillbaka Amerika," sa han senare till en skara på tusentals människor. "Och 2024, viktigast av allt, kommer vi att ta tillbaka vårt magnifika Vita hus."
Ur artikeln ⬇️⬇️⬇️
"Om du förlorar igen förändras historien om vem du är och vad du gjorde dramatiskt", sa han och påminde om vad han sa till Trump. "
Om du kommer tillbaka kommer det att bli en av de största politiska comebackerna i amerikansk historia. Och om du får fyra år till kan du göra stora saker.”
Republikanen från South Carolina sa att Trump, vars bostad i Florida razziades av FBI förra månaden, borde närma sig valet 2024 med ett nytt tillvägagångssätt.
Trump har "levt igenom fyra år av detta. Du får en chans att börja om”, föreslog Graham under intervjun. Graham utvecklade Trumps meddelandestrategi och tillade: "Kommer du ihåg mig?
Jag kanske inte är din kopp te, men när jag var president var vår gräns säker. Vi hade den lägsta illegala överfarten på 40 år. Jag gjorde det. När jag var president stod jag upp mot Kina och de lyssnade.”
"När jag var president hade vi den starkaste militären sedan Ronald Reagan," tillade han. "När jag var president förstörde jag kalifatet. När jag var president hade vi konservativa domare, inte liberala domare. Han har en historia att berätta."
Trump har inte gjort ett definitivt uttalande om huruvida han planerar att kandidera för landets högsta ämbete, vilket potentiellt kan sätta igång en eventuell revansch med president Joe Biden. Veckor före razzian mot Mar-a-Lago sa Trump i juli att han bestämde sig för att kandidera.
Oklar
"Tja, i mitt eget sinne har jag redan tagit det beslutet, så inget spelar in längre. I mitt eget sinne har jag redan tagit det beslutet”, sa han i en intervju med New York Magazine. Trump tillade , "Går jag före eller efter? Det blir mitt stora beslut."
I intervjun sa Trump att han inte var orolig för andra möjliga GOP-kandidater för 2024, som tidigare vicepresident Mike Pence. Han anser inte heller Floridas guvernör Ron DeSantis, som allmänt anses vara en av GOP:s främsta presidentkandidater, som en rival. DeSantis har inte heller gjort ett definitivt uttalande om löpning.
Och i flera tal sedan han lämnade ämbetet förra året, har den 45:e presidenten starkt föreslagit att han skulle kandidera – inklusive under ett tal på lördagen i Wilkes-Barre, Pennsylvania.
"Jag sprang två gånger och jag vann två gånger och gjorde det mycket bättre andra gången", sa Trump under ett rally för GOP-kandidaterna Mehmet Oz och Doug Mastriano, som kandiderar för Pennsylvanias senaten respektive guvernörssätet.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Norberg.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram