Executive Order 13773 Av Den 9 februari 2017 - Upprätthålla Federal Lag Med Hänsyn Till Transnationella Kriminella Organisationer Och Förhindra Internationell Människohandel

2022-08-19

EO 13773 av 9 februari 2017
Executive Order 13773 av den 9 februari 2017
Upprätthålla federal lag med hänsyn till transnationella kriminella organisationer och förhindra internationell människohandel
------------------------------------
En av de första EO som Trump skrev under handlade om human trafficking.
Donald Trump sade tydligt att han skall dränera träsket som president:
* Mot den djupa staten
* Mot Human trafficking och barnsexhandel
* Mot narkotikahandel/trafficking
December 2021 ⤵️
Nu ser också befolkningen att en mur behövs som Trump bestämde. De förstår att USA måste sätta stopp för inflödet av droghandel, människohandel, barnsextrafficking, våldsamma gäng som MS13. Mara Salvatrucha är ett kriminellt nätverk av gatugäng i Centralamerika och USA.
Dessutom kan det inte finnas en möjlighet att Jeffrey Epstein drev en pedofilring i 20 år precis framför hennes ansikte och hon påstår att hon inte visste något om det. En minst sagt dålig strategi.
Om nu Gishlaine Maxwell blir dömd skyldig och sätts i fängelse. Då är frågan om det kommer att flöda namn ur hennes mun?
Rick Salaby är ännu ett namn som Project Veritas offentliggör och som är anställd hos CNN. Det här är den andre producenten som CNN tvingas göra sig av med, då han anklagats för otillåten sex med underåriga.
CNN har rejält stora problem nu. De förlorar tittare och därmed reklamintäkter. De får avskeda personer som har begått sexuella övergrepp och sex med minderåriga.
26 juli 2021 ⬇️
Polisen räddar 430 offer för människohandel och identifierar 4 000 irreguljära migranter från 74 länder
Kriminella grupper bakom människohandel och migrantsmuggling har drabbats hårt i en operation samordnad av INTERPOL, med 286 misstänkta gripna världen över.
21 juli 2021 Sverige ⬇️
Gravida barn omhändertogs i Sverige – var offer för människohandel
3 juli 2019⬇️
HBTQ lobbas för att ersättas med HBTQ+P alltså pedofili ska inkluderas. Pedolove ska bli en godkänd läggning. Det går väl knappast att beskriva i ord?
I Sverige så fanns en historia för ett par år sedan om en hackare som fick nog av att pedofiler kom undan och skapade ett (program) som trumfade polisens egna insatser.
Detta svarade polisen upp med ett mycket svalt intresse att följa upp bevis på som sändes på TV.
RFSL - Planned Parenthood-SOS Barnbyar⤵️
I decennier har barn utsatts för sexuella övergrepp inom SOS Barnbyar
2 september 2021 artikeln om "Råd om ”våldtäktslek”, strypning och droger på RFSL-sajt
RFSL startade Planned Parenthood International som nu är den stora aktören inom handeln med " aborterade " foster/delar
Planned Parenthood Intl och iPlanned Parenthood Intl är ju vad det är idag av en anledning och den institutionaliserade pedofilin. Fosterhandel har pågått i 50 år och är en miljardindustri med läkemedelsbolag där Celler från aborterade foster används för att ta fram coronavaccin bl.a.
Putin i Ukraina⤵️
Vladimir Putin städar i Ukraina gällande barnfabriker och handel med barn och kvinnor som faller offer för sextrafficking i Ukraina.
28 april 2020⬇️
Efter att ha attackerat en reproduktionsklinik i Kiev, har ukrainsk polis avslöjat en påstådd människohandelsoperation som gruppen sålde BABYAR, mestadels till "ensamstående kinesiska män" för cirka 50 000 dollar.
Human trafficking har varit förbisett av politiker politiken även om det riktats mer fokus de sista 5 åren mycket är tack vare att Trump och hans dotter som tillsatte medel för detta och såg det som en icke acceptabel företeelse.
Inget land på jorden är förskonat från detta och somliga drabbade mer än andra. Handel med både barn, vuxna och med organ
Kamala Harris som under sin tjänst inom lagens rum i San Fransisco har kämpat hårt för att inte offentliggöra handlingar om 80 år av kyrkans brott emot barn.
Ett fall som kostade kyrkan 68 miljoner dollar i uppgörelse och resulterade i att väldigt få blev dömda.
Samma Kamal Harris har också skyddat Planned Parenthod när de fångades med dold kamera diskuterandes hur man kan tjäna en hacka på att sälja organ från aborterade foster.
Länkar för vidare läsning ⤵️
Genom den auktoritet som tilldelats mig som president enligt konstitutionen och lagarna i Amerikas förenta stater, beordras det härmed enligt följande:
Avsnitt 1 . Ändamål. Transnationella kriminella organisationer och underordnade organisationer, inklusive transnationella drogkarteller, har spridit sig över hela nationen, vilket hotar säkerheten för USA och dess medborgare. Dessa organisationer får intäkter genom utbrett olagligt beteende, inklusive våldshandlingar och övergrepp som uppvisar en hänsynslös ignorering av människoliv. De har till exempel varit kända för att begå brutala mord, våldtäkter och andra barbariska handlingar.
Dessa grupper är drivkrafter för brott, korruption, våld och misär. I synnerhet har kartellers handel med kontrollerade ämnen utlöst ett återuppsving av dödligt drogmissbruk och en motsvarande ökning av våldsbrott relaterat till narkotika. Likaså riskerar transnationella kriminella gruppers människohandel och smuggling av människor att skapa en humanitär kris. Dessa brott, tillsammans med många andra, berikar och stärker dessa organisationer till nackdel för det amerikanska folket.
En omfattande och beslutsam strategi krävs för att avveckla dessa organiserade brottssyndikat och återställa säkerheten för det amerikanska folket.
Sec. 2 . Politik. Det ska vara den verkställande maktens policy att:
(a) stärka upprätthållandet av federal lag för att motverka transnationella kriminella organisationer och underorganisationer, inklusive kriminella gäng, karteller, utpressningsorganisationer och andra grupper som är engagerade i olaglig verksamhet som utgör ett hot mot allmän säkerhet och nationell säkerhet och som är relaterade till , till exempel:
(i) illegal smuggling och handel med människor, droger eller andra ämnen, vilda djur och vapen;
(ii) korruption, cyberbrottslighet, bedrägeri, ekonomiska brott och stöld av immateriella rättigheter; eller
(iii) olagligt döljande eller överföring av intäkter som härrör från sådan olaglig verksamhet.
(b) säkerställa att federala brottsbekämpande myndigheter ger hög prioritet och ägnar tillräckliga resurser åt insatser för att identifiera, förbjuda, störa och avveckla transnationella kriminella organisationer och underorganisationer, inklusive genom utredning, gripande och lagföring av medlemmar i sådana organisationer, utlämning av medlemmar av sådana organisationer för att ställas inför rätta i USA och, där så är lämpligt och i den utsträckning det är tillåtet enligt lag, snabbt avlägsnande från Förenta staterna av utländska medborgare som är medlemmar i sådana organisationer;
(c) maximera i vilken utsträckning alla federala myndigheter delar information och samordnar med federala brottsbekämpande myndigheter, i enlighet med lagen, för att identifiera, förbjuda och avveckla transnationella kriminella organisationer och underordnade organisationer;Starta utskriven sida 10692
(d) enhance cooperation with foreign counterparts against transnational criminal organizations and subsidiary organizations, including, where appropriate and permitted by law, through sharing of intelligence and law enforcement information and through increased security sector assistance to foreign partners by the Attorney General and the Secretary of Homeland Security;
(e) develop strategies, under the guidance of the Secretary of State, the Attorney General, and the Secretary of Homeland Security, to maximize coordination among agencies—such as through the Organized Crime Drug Enforcement Task Forces (OCDETF), Special Operations Division, the OCDETF Fusion Center, and the International Organized Crime Intelligence and Operations Center—to counter the crimes described in subsection (a) of this section, consistent with applicable Federal law; and
(f) pursue and support additional efforts to prevent the operational success of transnational criminal organizations and subsidiary organizations within and beyond the United States, to include prosecution of ancillary criminal offenses, such as immigration fraud and visa fraud, and the seizure of the implements of such organizations and forfeiture of the proceeds of their criminal activity.
Sec. 3. Implementation. In furtherance of the policy set forth in section 2 of this order, the Secretary of State, the Attorney General, the Secretary of Homeland Security, and the Director of National Intelligence, or their designees, shall co-chair and direct the existing interagency Threat Mitigation Working Group (TMWG), which shall:
(a) work to support and improve the coordination of Federal agencies' efforts to identify, interdict, investigate, prosecute, and dismantle transnational criminal organizations and subsidiary organizations within and beyond the United States;
(b) work to improve Federal agencies' provision, collection, reporting, and sharing of, and access to, data relevant to Federal efforts against transnational criminal organizations and subsidiary organizations;
(c) work to increase intelligence and law enforcement information sharing with foreign partners battling transnational criminal organizations and subsidiary organizations, and to enhance international operational capabilities and cooperation;
(d) assess Federal agencies' allocation of monetary and personnel resources for identifying, interdicting, and dismantling transnational criminal organizations and subsidiary organizations, as well as any resources that should be redirected toward these efforts;
(e) identify Federal agencies' practices, any absence of practices, and funding needs that might hinder Federal efforts to effectively combat transnational criminal organizations and subsidiary organizations;
(f) review relevant Federal laws to determine existing ways in which to identify, interdict, and disrupt the activity of transnational criminal organizations and subsidiary organizations, and ascertain which statutory authorities, including provisions under the Immigration and Nationality Act, could be better enforced or amended to prevent foreign members of these organizations or their associates from obtaining entry into the United States and from exploiting the United States immigration system;
(g) in the interest of transparency and public safety, and in compliance with all applicable law, including the Privacy Act, issue reports at least once per quarter detailing convictions in the United States relating to transnational criminal organizations and their subsidiaries;
(h) to the extent deemed useful by the Co-Chairs, and in their discretion, identify methods for Federal agencies to coordinate, as permitted by law, with State, tribal, and local governments and law enforcement agencies, foreign law enforcement partners, public-health organizations, and non-governmental organizations in order to aid in the identification, interdiction, Start Printed Page 10693and dismantling of transnational criminal organizations and subsidiary organizations;
(i) to the extent deemed useful by the Co-Chairs, and in their discretion, consult with the Office of National Drug Control Policy in implementing this order; and
(j) within 120 days of the date of this order, submit to the President a report on transnational criminal organizations and subsidiary organizations, including the extent of penetration of such organizations into the United States, and issue additional reports annually thereafter to describe the progress made in combating these criminal organizations, along with any recommended actions for dismantling them.
Sec. 4. General Provisions. (a) Nothing in this order shall be construed to impair or otherwise affect:
(i) the authority granted by law to an executive department or agency, or the head thereof; or
(ii) the functions of the Director of the Office of Management and Budget relating to budgetary, administrative, or legislative proposals.
(b) Denna order ska genomföras i enlighet med tillämplig lag och under förutsättning att anslag finns tillgängliga.
(c) Denna order är inte avsedd att, och skapar inte, några rättigheter eller förmåner, materiella eller processuella, verkställbara enligt lag eller i rättvisa av någon part gentemot USA, dess departement, byråer eller enheter, dess tjänstemän, anställda , eller agenter eller någon annan person.
Donald J Trump
VITA HUSET, 9 februari 2017.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram