Påfallande Pigg Putin Återgäldssanktionerar

2022-05-03
Han verkar tämligen pigg och rask för att ligga inne för operation av cancer i magen - enligt svenska medier...
" Rysslands president Vladimir Putin införde ett paket med ekonomiska åtgärder på tisdagen för att hämnas mot internationella sanktioner mot Moskva.
Det nya dekretet syftar till att skydda Rysslands nationella intressen och antogs "i samband med USA:s och dess allierades ovänliga handlingar som bryter mot internationell lag och syftar till att olagligt beröva Ryska federationen och ryska juridiska personer deras egendom", dekretet. , publicerad på Kremls hemsida, uppger.
Putin gav ministerkabinettet 10 dagar på sig att fastställa listan över personer som skulle omfattas av de ömsesidiga sanktionerna.
De nya åtgärderna förbjuder statliga myndigheter, organisationer och individer att "utföra transaktioner (inklusive underteckna externa handelskontrakt) med juridiska personer, individer och organisationer" på den nya svarta listan.
Dekretet förbjuder också export av produkter och råvaror om de är avsedda för sanktionerade personer.
Ryska enheter och personer är också förbjudna att fullgöra sina skyldigheter och utföra finansiella transaktioner med de sanktionerade företagen och individerna.
Detta kommer efter att USA och EU lagt flera omgångar av oöverträffade ekonomiska sanktioner mot Ryssland på grund av dess pågående militära operation i Ukraina. Tillgångar från den ryska centralbanken och olika andra enheter och affärsmän frystes utomlands, landet var effektivt avskuret från dollar- och eurodominerade penningmarknader, och ett brett spektrum av utländska företag slutade handla med landet."

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram