Stollen Stoltenberg Fördömer

2020-09-04
Men va faaan !!!
Det kunde ju inte bli dummare, då kommer minsann Jöns Stolpskottenberg i all sin intellektuella prestandas glans och bevisar var den mentala tjälen hör hemma!
- Natoländer fördömer ”det fruktansvärda likvidationsförsöket” mot den ryske oppositionsledaren Aleksej Navalnyj och kräver en oberoende internationell utredning av det inträffade.
Det meddelar Natochefen Jens Stoltenberg efter ett möte inom försvarsalliansen.
Men vi undrar med avseende på skrivningen om detta verkligen då gäller alla NATO-länder...
”Den som använder kemiska vapen visar en fullständig brist på respekt för människolivet”, säger Jens Stoltenberg efter det att Natoländerna diskuterat ämnet i Bryssel.
”Rönen lämnar inget tvivel. Navalnyj förgiftades med ett neurotoxin i novitjok-gruppen. Användningen av sådana gifter är brutalt och Natoländerna fördömer detta. Detta är ett oacceptabelt brott mot internationella normer och regler”, fortsätter Jens Stoltenberg.
"Navalnyj insjuknade ombord på en flygning mellan sibiriska Tomsk och Moskva den 20 augusti. Han flögs efter ett par dagar till den tyska huvudstaden Berlin där han nu ligger i koma på Charitésjukhuset.
Tyska läkare har konstaterat att Navalnyj förgiftades med det Sovjetutvecklade nervgiftet novitjok. Det är samma gift som användes mot den tidigare ryske dubbelagenten Sergej Skripal och hans dotter i den engelska staden Salisbury för två år sedan.
Efter förgiftningen av Skripal utvisades flera ryska diplomater av Natoländer."
Nato fördömer misstänkt rysk förgiftning
di.se
Nato fördömer misstänkt rysk förgiftning
Natoländer fördömer ”det fruktansvärda likvidationsförsöket” mot den

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram