Ryska Vaccinfrågor

2020-09-04
Artikeln svarar på utländsk kritik och ger efterlängtad klarhet. De ryska forskarnas utveckling, som visade sig vara världens första registrerade coronavirusvaccin, är inte bara effektivt utan säkert.
Som svar på kritik om det otillräckliga antalet frivilliga för tvåvektorvaccinet, påminde forskarna att de lyckades testa detta system på ett större antal människor än till exempel en av de ledande vaccinkandidaterna, AstraZeneca, gjorde.
Sedan kommer det:
"I sin tur kan Ryssland nu ställa några frågor till det internationella samfundet. Vi uppmanar att publicera officiella data som skulle bevisa den långsiktiga effekten av schimpansadenovirus eller mRNA-baserade vacciner, frånvaron av cancerframkallande risker och effekter på fertilitet när används. Vi skulle också vilja veta varför AstraZeneca strävar efter en juridisk ansvarsfriskrivning för oönskade biverkningar ".

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram