Fredag 2020 09 04

2020-09-04
Fredagsmys av det mer ingående slaget som gör det ovillkorligt klart hur tingens ordning har varit beskaffad i förhållande till vad som komma skall.
Detta är ännu mer viktigt och dela från både Youtubekanalen och denna sida.
Följ carlnorberg.se för fördjupning och prenumerera - och be era vänner att göra detsamma - på Youtubekanalen. Hjälp till att med att få era vänner och bekanta att prenumerera på Youtubekanalen
Vi är mycket tacksamma för ert stöd på Patreon - gåvor på Swish 076 118 25 68 mottagare är Caroline Engström, det betyder mycket.

https://www.youtube.com/watch?v=phi_8NnZXc8

"– Ett regeringspartis uppgift är att sitta kvar vid makten så länge som möjligt.
Ett oppositionspartis uppgift är att komma till makten så fort som möjligt.

När man har okunniga väljare, vilket vi har i Sverige, så tvingas man förenkla sitt budskap så till den milda grad att detta gör att vi tvingas föra ett resonemang som ibland överskrider sanningens gräns. Hade vi haft kunniga väljare, som visste vad det var frågan om, skulle vi aldrig kunna hålla på som vi gör." Så sade Gösta Bohman i en intervju en gång i tiden, och aldrig har det varit mer uppenbart att det är så det förhåller sig om vi tar i beaktande den senaste veckans utspel med det ena efter det andra byfåniga uttalandena, ifrån allt mellan rikspolischefer - nya såsom gamla - moderaternas utrikespolitiska talesman Erik Wallmark till f.d statsministrar och politiska transvestiter.

Men en befolkning har ju också dessvärre den ledning de förtjänar.

Även nobelpristagare stämmer nu upp i tenor närmare bestämt hela 81 stycken i ren självbevarelsedrift, genom att ge sitt stöd åt Joe Biden i en petition, som i sin tur åter är i blåsväder för att ha haft svårt att hålla fingrarna i styr.
Vi undrar väl egentligen numera mest vad mer exakt det är som kommer få herr underlivsporslin på fall, dvs då tillsammans med de som ger honom sitt okuvliga stöd.
Time will tell.

Det kacklas i kör inte bara från det svenska etablissemanget utan även från NATOs generalsekreterare Jens Stoltenberg om att Navalnyj skall ha blivit förgiftad av Ryssland - som ju är den part som har mest att förlora på att så var fallet - och hotar nu från alla håll med åtgärder av olika slag.

Man dammar således av gamla opinionsbildningsknep man redan tagit till gång efter annan för vi minns ju alla Skripal som inte direkt satt löst ihop med Christoffer Steele som i sin tur var författaren bakom den dossier man använt för att utreda Donald Trump för ryskt samröre. Den djupa statens apologeter blir verkligen allt patetiska i sina försök att behålla problemformuleringsinitiativet och därmed allt mer svåra att ta på allvar.

Inte blir det heller bättre av att Lukasjenko nyss tillsatt en ny tillförordnad chef för sin underrättelsetjänst och i samband med detta säger sig ha bevis på att Angela Merkel uttrycker det hela som en ren och skär bluff.

Fortsättning följer!

Edward Snowden ser ut att kunna åka tillbaka till USA, han har enligt allt fler ej begått något brott utan snarare avslöjat ett.

Dan Eliasson som den käpphäst den djupa staten använt flitigast de senaste 10 åren som destabiliseringsdirektör i allt från försäkringskassan, migrationsverket såsom högsta chef för polismyndigheten säger sig nu vilja införa krislagar som svar på de problem man själva skapat.
Döm om vår obefintliga förvåning när vi under snart 10 års tid sagt att just detta hela tiden varit målet med hela hans gärning, och detta sker nu såklart till majoriteten av befolkningens applåder.
Det är så dumt att man häpnar!

Till sist vill vi lägga till hur de ryska forskarnas utveckling, som visade sig vara världens första registrerade coronavirusvaccin, inte bara är effektivt utan säkert.

Som svar på kritik om det otillräckliga antalet frivilliga för tvåvektorvaccinet, påminde forskarna om att de lyckades testa detta system på ett större antal människor än till exempel en av de ledande vaccinkandidaterna, AstraZeneca, gjorde.

Sedan kommer det: "I sin tur kan Ryssland nu ställa några frågor till det internationella samfundet. Vi uppmanar att publicera officiella data som skulle bevisa den långsiktiga effekten av schimpansadenovirus eller mRNA-baserade vacciner, frånvaron av cancerframkallande risker och effekter på fertilitet när används. Vi skulle också vilja veta varför AstraZeneca strävar efter en juridisk ansvarsfriskrivning för oönskade biverkningar ".
Vi hör såklart inte alls den syrliga tonen i detta, eller i vilken riktning den passningen skickades…

Detta och mycket mer avhandlas i dagens #Fredagsmys, som i mitt eget tycke idag är ett av de absolut bästa Carl någonsin har levererat.

Dela!

#CarlNorberg #DeFria #RealNews

De Fria är en folkrörelse som jobbar för demokrati genom en upplyst och medveten befolkning! Stöd oss:

SWISH: 070 - 621 19 92 (mottagare Sofia S) PATREON:

https://patreon.com/defria_se

https://www.facebook.com/CarlJNorberg/posts/10220948796524467

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram