Fredag 2020 08 21

2020-08-21

Ett Fredagsmys ni kommer att gilla med analys om hur omvärldens fokus nu uppenbarligen konvergerar mot Arsenalsgatan 8C utifrån att omvärlden har fattat att omvärlden nu har förstått att det fanns en anledning till att Assange satt på ambassaden som var kopplad till telekominfrastrukturfrågor.

Detta är viktigt och dela från både Youtubekanalen och denna sida.

Följ carlnorberg.se för fördjupning och prenumerera - och be era vänner att göra detsamma - på Youtubekanalen.

Vi är mycket tacksamma för ert stöd på Swish 076 118 25 68 mottagare är Caroline Engström, det betyder mycket.

Ett Fredagsmys ni kommer att gilla med analys om hur omvärldens fokus nu uppenbarligen konvergerar mot Arsenalsgatan 8C utifrån att omvärlden har fattat att det fanns en anledning till att Assange satt på ambassaden som var kopplad till telekominfrastrukturfrågor.Detta är viktigt och dela från både Youtubekanalen och denna sida.Följ carlnorberg.se för fördjupning och prenumerera - och be era vänner att göra detsamma - på Youtubekanalen.Vi är mycket tacksamma för ert stöd på Swish 076 118 25 68 mottagare är Caroline Engström, det betyder mycket.

Posted by Carl Norberg on Friday, August 21, 2020

I dagens fredagsmys drar Carl som vanligt elegant igenom vad som sammantaget skett denna veckan, och visst börjar sprickorna i den djupa statens fasad bli så stora nu att allt fler börjar förstå att någonting stort är på väg att rulla in över gamla Svedala.
Hillary Clinton ylar allt mer i falsett och nog vet hon vad som nu ovillkorligen är på väg åt hennes och Clinton Foundations håll, ni vet den organisation som tilläts tigga pengar här i Sverige inför sin presidentvalskampanj och där Sveriges vice statsminister
Maud Olofsson hamnade i styrelsen efter avlsutad politisk karriär… Men så har ju Sverige också världens mest ClintonSorosdoktrinlojala befolkning på planeten.
Vidare ser det ut att gå sådär för ANTIFA i USA, där de inte bara numera är avstängda från de större sociala plattformarna, utan flertalet är dessutom arresterade.
Den utredning som kommer komma därur lär det helt säkert gnisslas tänder för här i den humanitära stormakten.
Donald Trumps f.d kampanjledare Steve Bannon är arresterad för trolöshet mot huvudman, men vi anar riggning som så många ggr förr genom Trumps administration vilket ju inte helt osökt får oss att tänka på just Clinton Foundation, det lär vi bli varse hur som helst.
Netflix som George Soros är stor delägare i har hamnat i blåsväder för att hålla på med att sexualisera barn, och då man även i denna ände håller på med opinionsbildning för att skapa debatt om ting som kommer leda ut i intet för att leda folks uppmärksamhet ifrån större saker som sker i världen just nu är vi inte ett dugg förvånade över deras som så många gånger förr konstaterade havererade moral.
Poolparty i Wuhan har skapat ramaskri över hela världen, och det är naturligtvis svårt annat att se än som en ren opinionsbildningsinsats från Kinesiska staten som öppet nu deklarerat att man skall spola ut den djupa motsvarigheten.
Skademinimeringsinsatserna i de ägardirektivstyrda opinionsbildningsmedierna löser av varandra i dessa dagar, samtidigt som allt fler politikerstolar runt om i landet börjar gapa tomma.
Allt ifrån utredningar av Ericssons mutskandaler till hur twitter styr opinionen i önskvärd riktning eller hur socker är ett problem som kan rendera i cancer.
Ett tecken i tiden helt säkert!
Den djupa staten i Mellanöstern är också på väg ut med badvattnet, och nu koordineras insatserna från Israel, Saudiarabien, Förenade Arabemiratet till Syrien för att göra sig av med denna entitet.
Detta samtidigt som Saudiarabien sekulariseras i sådan takt att allt vidare snack om ett Islamiserat Europa nu faller platt som argument.
Lycka till SD och AFS! '
Detta och mycket mer avhandlas i dagens klipp, och med det vill vi i De Fria önska alla en trevlig helg!
Ps. Det har antytts från vissa håll att det skall tydligen slås rekord på delningar idag, det ser vi fram emor!
De Fria är en folkrörelse som jobbar för demokrati genom en upplyst och medveten befolkning!
Stöd oss: SWISH: 070 - 621 19 92 (mottagare Sofia S)

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram