Wallmark Om Navalny, Mördare & Giftkokare

2020-08-21

Men alltså..

Vad lider Wallmark av?

" För några veckor sedan hade jag möjlighet att delta på en videokonferens med oppositionsföreträdaren Aleksej Navalnyj. Som vanligt tydlig om utvecklingen i Ryssland. I går kom uppgiften att han troligtvis utsatts för ett giftattentat. Följer ett mönster. I ett land där oppositionsledaren Boris Nemtsov mördades bokstavligen i skuggan av Kremls lökkupoler. Där den granskande journalisten Anna Politkovskaja dödats. Vladimir Kara-Murza, som tagit vid efter Nemtsov, har utsatts för två förgiftningar. Och det stannar inte inom landets gränser. Skripal i Salisbury. Och Litvinenko i London. Mördare och giftkokare!"

Hans Wallmark

För några veckor sedan hade jag möjlighet att delta på en videokonferens med oppositionsföreträdaren Aleksej Navalnyj. Som vanligt tydlig om utvecklingen i Ryssland. I går kom uppgiften att han troligtvis utsatts för ett giftattentat. Följer ett mönster. I ett land där oppositionsledaren Boris Nemtsov mördades bokstavligen i skuggan av Kremls lökkupoler. Där den granskande journalisten Anna Politkovskaja dödats. Vladimir Kara-Murza, som tagit vid efter Nemtsov, har utsatts för två förgiftningar. Och det stannar inte inom landets gränser. Skripal i Salisbury. Och Litvinenko i London. Mördare och giftkokare!

Men alltså..
Vad lider Wallmark av?
" För några veckor sedan hade jag möjlighet att delta på en videokonferens med oppositionsföreträdaren Aleksej Navalnyj. Som vanligt tydlig om utvecklingen i Ryssland. I går kom uppgiften att han troligtvis utsatts för ett giftattentat. Följer ett mönster. I ett land där oppositionsledaren Boris Nemtsov mördades bokstavligen i skuggan av Kremls lökkupoler. Där den granskande journalisten Anna Politkovskaja dödats. Vladimir Kara-Murza, som tagit vid efter Nemtsov, har utsatts för två förgiftningar. Och det stannar inte inom landets gränser. Skripal i Salisbury. Och Litvinenko i London. Mördare och giftkokare!"

Hans Wallmark11 tim.

För några veckor sedan hade jag möjlighet att delta på en videokonferens med oppositionsföreträdaren Aleksej Navalnyj. Som vanligt tydlig om utvecklingen i Ryssland. I går kom uppgiften att han troligtvis utsatts för ett giftattentat. Följer ett mönster. I ett land där oppositionsledaren Boris Nemtsov mördades bokstavligen i skuggan av Kremls lökkupoler. Där den granskande journalisten Anna Politkovskaja dödats. Vladimir Kara-Murza, som tagit vid efter Nemtsov, har utsatts för två förgiftningar. Och det stannar inte inom landets gränser. Skripal i Salisbury. Och Litvinenko i London. Mördare och giftkokare!

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram