Korruptionsutrensningsmotstånd

2020-06-23

SS //

Southern district of New York.

Åklagaren vägrade kliva ned trots att han ombads göra detta.
Presidenten har rätten att tillsätta åklagare och fylla positioner med domare.
Trump har tillsatt 300 domare om jag inte missminner mig.

Så varför är motståndet så stort emot detta, varför vill inte åklagaren kliva ned?

Det krävs inte mycket sökande för att få ihop detta faktiskt.

Vilka fall/utredningar ligger under SDNY?

Epstein (didn't kill himself).

Clinton Foundation (kommer du ihåg när Tom Fitton vittnade och vi vet att IRS har en utredning emot dem, detta är väl bara en av flera utredningar och så måste Clinton vittna under ed också i september)

Weiner Laptop (påpekat flertalet gånger om att denna laptop är viktig då Weiner ska ha haft Clintons mail på den tack vare att han var gift med Huma Abedin Clintons högra hand)

Ukraina. (Ukraina är som ett djupt träsk i träsket, Utöver Uranium one har vi Biden, Pelosi, Kerry och deras korruption i Ukraina, sparkade åklagare för att skydda sistnämnda och så en stor dos med NGO:s som tros vara involverade i färgrevolutioner, släng in ett par banker och pengatvätt i detta så har du en story för kommande årtionde att utreda.

Så tänk nu en stund igen. Varför vill inte åklagare kliva åt sidan? Det har ju vad vi vet inte hänt så mycket i ovanstående fall. Kan det vara så att Någon entitet har korrumperat åklagaren? Hur gör man det? Hållhaksaffärer? Mutor? Andra sätt?

Så att rensa upp i rättsystemet och avlägsna dem som korrumperas motarbetas alltså av en sida och detta kommer nu att förändras.

Lagen ska verka lika för alla eller hur?
Korruption är inte önskvärt eller hur?
Åklagare och domare kan inte ha hamnat i situationer där de fångats på bild i situationer som är olagliga eller där de försetts med mutor för att begrava rättsfall eller hur?

Så tänker vi på det överstatliga rättsystemet i EU som nu bestämt att NGO:s alltså non government organisations inte behöver vara transparenta. Ungern förlorade i detta fall och Det är väl ett i Grekland på gång.
Varför har EU behovet av att ekonomiska förehavanden ska hållas dolda tror du?
Har EU något att dölja? Vad i så fall och om EU som överstatlig entitet kan gå in och bestämma över länder med syfte att gömma mutor och ekonomisk brottslighet har vi då ett säkert juridiskt system?

Nu gör Trump oss uppmärksamma på att det finns en övervikt här där en sida fått verka utan att synas så att säga och att kapitalstarka NGO:s har all möjlighet i världen att påverka val runt om i världen.

Det handlar alltså inte om höger eller vänster men vänstern ylar snart i falsett när deras affärer ska granskas.

Jag säger granska båda sidor och rensa ut. Transparens är den enda vägen vidare och det kommer bli många tårar så kallade liberala tårar framöver är jag ganska säker på när rättsystemet börjar klarlägga just hur djupt korruptionen gått.

Det handlar som sagt om det svenska rättsystemet... för Sverige har ju ingen som helst koppling och inflytande (sarkasm) till något av det ovanstående och ingen historia alls som riktigt jävla dåliga för världen...

opensecrets.org
Dark money groups spend millions to shape our elections without revealing where their money comes from.
Dark money groups spend millions to shape our elections without revealing where their money comes from.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram