Coronaspöket & Skuldmättnaden

2020-06-23

Carolian//

December 1993 hade avsevärt högre dödlighet och att liknande dödlighet som under april 2020 var mycket vanligare på 80- och 90-talen. Då höll samhället höll ihop och livet fortsatte efter sorgen.
Nu när skuldmättnaden allt snabbare takt kväver ekonomin är det inte meningen att samhället ska hålla ihop utan nu gäller det att få samhället att rasa ihop under politiskt trovärdiga former. Det gäller att blåsa upp Coronaspöket så mycket det bara går och gasa ända in i kaklet. Allt för många förstår dock att det är en billig scapegoat.

Så nu är det viktigt att komma ihåg att ingenjörerna bakom valuta finansiella systemet visste att det var dömt att haverera redan när det startade.Systemets utveckling har hela tiden gått mot den punkt där den sista enheten betalningsmedel går till att betala räntekostnaden och som en konsekvens av detta har allt färre blivit allt rikare på allt fler människors bekostnad. Tillväxtkravet är alltså mekaniskt inbyggt i systemet så skuldmassan måste växa för att klara räntekostnaden. Bankernas pengar -räntebelastade skulder-styr det ekonomi som i sin tur styr politiken. Politikernas uppgift har hela tiden varit att skydda bankernas balanser och därmed ljuga för folket.

di.se
Dödligheten under april våren 2020 har beskrivits som unikt hög. Men det…
Dödligheten under april våren 2020 har beskrivits som unikt hög. Men det stämmer inte. Bara under 2000-talet har fem månader haft högre eller lika hög dödlighet på grund av influensa, skriver Per Becker, docent i risk och säkerhet.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram