Djupt Speciell Stämning

2019-08-31

Som sagt så är det ju nu alltmer tydligt en lite speciell stämning inom den Djupa Statens led och vi kan nog utgå ifrån att även John Brennan mycket väl vet åt vilket håll som utvecklingen rullar och att det alltid med tiden blir dit åt det håll åt vilket det lutar och att det sluttande planets lutning blir allt mer brant med tiden...JFK och Marilyn lär inte ha passerat obemärkt.

BTW så är ju Brennan "gammal kommunist" och den verksamheten i USA - kan ju inte exakt undvikas att exponeras genom historiska rollen hos "Tucker" Carlsson och hans roll i Holy - Wood, så det är väl på tiden för det med!

CIA lär inte exakt få ett mer smickrande renommé av att dessa strukturella funktionsmässigt moraliska avarter kommer kommer fram i sitt historiska ljus av verkligheten - kopplingarna är både långa och mångas.....

50F42B31-8AE6-4D5D-B98A-E69C8B176C90

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram