Graham & Hannity Om Obamas Informatör

2019-08-31

SÅ precis som vi sade för någon vecka sedan - Vem informerade Barack Obama om situationen med kontraspionageutredning och vad gjorde Barack Obama då?

"det finns inga verkliga trovärdiga bevis som jag har sett som antyder antyder att Papadopoulos faktiskt arbetade med ryssarna, annat än vad som kom från vårt eget folk som berättade för honom om Clintons-e-postmeddelanden. Sammanfattningen är vem som informerade president Obama om någonting om kontraspionageutredningen mot Trump-kampanjen. Och till sist, varför berättade de inte för Trump-kampanjen att de var orologa över att människor som arbetade för honom var bundna till Ryssland. Det är vad du ska göra i en kontraspionageutredning.

Värden Sean Hannity frågade: "Skulle du komma överens med Andy McCarthy om att varje kontraspionageutredning måste ha en president bakom sig och Strzok och Page hänvisade till Vita huset som vill veta varje detalj. Betyder det att Barack Obama, presidenten vid den tiden, borde tillfrågas om vad han visste och när han visste om allt detta? "

Graham svarade, "Jag kan inte tänka mig en utredning av den republikanska nominerade till president, alltså en kontraspionageutredning av hans kampanj inte godkändes inte på högsta nivå. Jag kan inte föreställa mig att det skulle hända utan att någon i Vita huset vet om det. Och frågan för mig är vem som berättade för Obama. Och när du får reda på vem den personen är så börjar du sätta ihop pusslet. "

Hannity tryckte på med, "Tror du att han måste ställas inför dessa frågor, sir. Under ed?"

Graham svarade, "Absolut. Om det finna möjlighet - jag kommer att kalla in, prata med McCabe, Comey, alla, Brennan Clapper. Har du någonsin informerat president Obama om kontra spionageutredningen? Vad sa du till honom? När berättade du för honom? Ja, och jag skulle vilja veta vad president Obama tyckte om utredningen. Varför sa ingen något till Trump? Hela poängen med en kontraspionageutredning är att skydda människor. "

DAILYWIRE.COM
Speaking on Fox News Thursday night, when asked whether he would like to see former President Barack Obama take the witness stand to be questioned about what he knew about the counterintelligence investigation against the Trump campaign, Sen.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram