Mänsklig Rätt & Värderande

2017-02-27

Oooops!

Sedan mars 2015 har den brittiska regeringen godkänt 3,3 £ miljarder i militär försäljning till Saudiarabien, men i november konstaterade Storbritannien utrikesdepartementet, trots betydande bevis för motsatsen, att det inte fanns någon «uppenbar risk» för allvarliga saudiska överträdelser av internationell humanitär rätt i Jemen.

Men det militärindustriella komplexet drivet av sin enskilda vinstmaximering, det är vad det är, helt oavsett vad den Djupa Statens marionettpolitiker försöker att ge sken av. För ja, allt handlar precis som vanligt om ekonomi och Saudi utgör som alltfler inser en avgörande motor till den Anglozionistkontrollerade sunnisekteristiska extremism, som behövs för att hålla de religiösa konflikterna levande i Mellanöstern.

Den brittiska regeringen har därför också fortsatt att godkänna försäljning av vapen till Saudiarabien, trots den saudiska regeringens vitt skilda synsätt och resultatet när det gäller mänskliga rättigheter, som är helt oförenliga med den brittiska regeringens bekända åtagande angående «de universella mänskliga rättigheterna» och de problem som härrör från Saudiarabiens delaktighet i islamistisk extremistisk terrorism och radikalisering.

Detta såväl som det faktum att femton av de nitton 9/11 kaparna var från Saudiarabien och nu till och med det framväxande ovillkorligt informationsmässigt grundade faktum att vissa delar av den saudiska regeringen mer än bara kan varit ha delaktig i finansieringen och utbildning av 9/11 kaparna. Kulissen måste upprätthålla till varje pris för att inte den egna delaktigheten genom underrättelsetjänstkollektivet skall uppdagas - för att skapa "kriget mot terrorismen.

Saudi Arabien är minsann inte den enda regim som inte överensstämmer med Storbritanniens egen utåt bekända tro och normer för de mänskliga rättigheterna, som det militärindustriella komplexet levererar farliga och destruktiva vapen till.

SÅ när illusionen om den Saudiska ekonomin - som skall finansiera de nödvändiga vapenköpen - inte längre går att upprätthålla på den alltmer vacklande petrodollarns altare, ja då vet vi att det har kommit en katt in bland hermelinerna på riktigt.

The world's most valuable company, oil monopoly Saudi Aramco, could be worth just $400 billion, or 80 percent less than the $2 trillion estimated by Riyadh, according…
rt.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram