Etablissemangsdöden

2017-02-23

Den Anglozionistiska Djupa Statens agenda må vara aldrig så gammaldags, men den taktik som de använder kan - och måste – alltid tillämpas på en allt större och mer fruktansvärd skala, så ljuset av verkligheten blir allt skarpare, den Djupa Staten med sina medier spelar därför alltid inom riket av känslor, på den spelplan där människor reagerar reflexmässigt och är irrationella.

Inte bara kommer de där att bedriva de allt mer hotfulla distraktioner som krävs för att ockupera uppmärksamheten hos allmänheten, de kommer också att försöka själva posera som lösningsorienterade ledstjärnor i mörkret - som de själva har skapat. De kommer att gömma sig bakom så breda generaliserade målgrupper som möjligt för polarisering, egentillverkade proxyföregångare, märkesvaror, sex, genuskampen allt färdigförpackat som vore det i den mediala själens Mac Donaldsbutiker för kognitiv franchiseformatering i varje gathörn av människors kollektiva medvetande.

Det är själva den bärande idén bakom att utöva reflexiv kontroll på en kollektiv skala.

Terrorister, förrädare, politiker, sabotörer, eller oavsett vilken etnisk grupp som råkar vara mest bekväm just nu; den som är lättast att presentera som ett polariseringsskapande destabiliseringsmål. för skapa vår planerade illvilja kommer att hamna i blickfånget. Falska hotfulla fiender kommer att rullas ut till beskådande som en ändlös buffé av mardrömmar för att skapa irrationell känslostyrning.

Men allt är bara en regisserad teater med ett givet syfte och slutmål - att vidmakthålla det rådande systemets funktion och karaktär.

Tucker Carlsson på Fox har rätt, till råga på allt annat utanför som händer, nu har många tidigare lyckligt ovetande människor plötsligt blivit intresserade av situationen i Sverige. Trump måste ha haft det i säck innan det kom i påse och han vet var roten till det onda sitter. Medierna var därför också naturligtvis snabba att tona ner hur illa den migrerande krisen hade drabbat Sverige. De började genast göra skadekontroll.

En utländsk korrespondent för Svenska Anglozionistliberala tabloidtidningen Expressen sköt tillbaka mot Carlsson på Fox. Hon kom alltså även med hos Tucker Carlson live. Hennes framträdande väckte fler frågor än svar. En händelse som ser ut som en tanke för den som spelar Reflexiv kontroll och förstår vikten av att människor undrar saker!

Det verkar därför också som om Tucker Carlsons försiktighet är avsiktlig. Det verkar som att han siktar på någonting längre bort, vilket i så fall innebär att Donald Trump mycket väl kan samarbeta med FOX betydligt mer än vad som är öppet. Tuckers karriär i tiden är vad den är. Tucker är nämligen även angelägen om att driva den vinkel som beskriver att Sverige lider av masspsykos. Ett slags landsomfattande Stockholms Syndrom...

Och han har naturligtvis rätt, landet drivs av Orwellianska nivåer på sanningsdepartement som maskerats som vore de fria medier. Nu har till och med Magdalena Andersson gått ut och sagt att Fakenews måste bekämpas.....och i ljuset av att visdom är helat lidande grundat på relationen mellan frihet och säkerhet, så är situationen i Sverige bara vad den är.

Medierna och regeringen har i decennier använt en rad olika verktyg för att fördunkla och vilseleda den infödda befolkningen om de problem som dessa av den Djupa Staten importerade invandrare har fört med sig. Allt med syfte att upprätthålla det rådande systemets funktion och struktur, samtidigt som detta drabbar främst invandrarna.

Etablissemanget kunde dock inte ha valt en bättre tid att dö på.

16830707_10210405305343777_8303368919555223565_n.jpg

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram