Opinionsbildningsmedia & Förtroende

2016-12-28

Röken och speglarna skingras och faller

Vi såg det aldrig komma, eller så var det ju faktiskt just vad vi strävade efter skulle komma..

Hur som helst, angreppet från FSM (ägardirektivstyrda opinionsbildningsmedier - förr kallade MSM) på det fria ordet kommer nu att accelerera dramatiskt i ett sista desperat försök att inte framstå som de charlataner man i verkligheten är, eftersom man nu uttrycker sig anse att samhället behöver en motståndskraftig befolkning!

Vi förstår precis att den ägardirektivstyrda och (tidigare) opinionsbildningsmässiga makten, i så fall verkligen måste anse sig beskriva den rådande verkligheten efter bästa förmåga för det allmänna och inte främst för sina ägare, i en situation med ett allmänt förbättrat informationsrörlighetsklimat? men borde det inte gå lättare att få människor att se en större del av verkligheten när människor har större tillgång till information som kan påverka dem själva?

Vi kan naturligtvis dessutom inte låta bli att undra exakt hur det går till när samhället utvecklas utan att individen utvecklas, särskilt i ljuset av att verkligheten knappast behöver stödjande beskrivning i form av argumentförstärkning i person - någon som alltså skall antas veta bättre och därför blint skall tros på?

Verkligheten som sanning behöver som bekant inga stöttor ( i den riktiga verkligheten) och naturligtvis allra minst av ägardirektivstyrda opinionsbildningsmedier vars direktiv syftar till att konservera ett system där allt färre blir allt rikare på allt fler människor bekostnad.

Detta är alltså någonting rent mekaniskt funktionsmässigt och ingenting som behöver ens diskuteras, det är bara att se sig omkring om man inte förstår mekaniken.

Dagens moderna krig består till 80% av opinionsbildning - informationskrig - skapa förtroende, 15% består av ekonomi och 5% består av militär - polisiär - verksamhet baserat på våld eller hot om våld. Detta gäller både utåt och inåt för ett land i detta system.

Dessa krig förs alltså av den Djupa Staten även till avgörande del mot de egna befolkningarna för systemets upprätthållande och när detta inte fungerar tillräckligt väl så övergår detta till ett mer ekonomiskt öppet förtryck föra att slutligen övergå till rent öppet förtryck med våld - Polis / militärstaten. Denna utveckling måste alltså ske genom en skapad utveckling som har politiskt trovärdiga former. Alltså, man måste skapa de problem vars eftersökta lösningar kan accepteras politisk av befolkningen, för att kunna driva hela teatern i rätt riktning.

Den utåtriktade delen - utrikespolitik har länge verkat ledande för inrikespolitiken, är nu under sin militära operativa avslutningsfas, detta parallellt med att de ekonomiska och opinionsbildningsmässiga delarna fortfarande återstår till vissa delar.

Militärt är Mellanöstern avgjort och Turkiet har börjat att göra upp med sin infiltration från den Djupa staten, i form av den CIA kontrollerade Gulenrörelsen och det har även Japan med sina reminessenser av Svarta Draken. FN som i princip har varit en överstatlig funktion för koordination av upprätthållandet (polariseringskonservering) av väpnade konflikter - som har skapats av den Djupa Statens underrättelsetjänstkollektiv, är på väg att falla samman och kan bara räddas genom en total reformation, om det ens är en mening med att rädda den organisationen så länge till exempel Sverige är uppbyggt och fungerar som det gör?

Bara en sådan sak, som att FN har gått med på exploateringen av olika länders naturresurser till förmån för den Anglozionistiska bankhegemonins nyttohavanden, borde ju få vem som helst att reagera. Men uppenbarligen inte.

Den utrikespolitiska opinionsbildningseffekten faller nu därför som en sten för de ägardirektivstyrda opinionsbildningsmedierna, när det nu alltså med glasklar skärpa visar sig att de "demokrati och frihetssträvande moderata rebellerna" i Mellanöstern uppenbarligen främst har lemlästat mördat och torterat civila och sammansättningsmässigt rent faktiskt är exakt samma figurer som den Anglozionistiska västvärlden har påstått sig bekämpa, dessutom har man haft instruktörer medverkande till dessa övergrepp. Detta visar sig nu, alltså precis vad vi har sagt hela tiden, vi har alltså hela tiden understött denna verksamhet ekonomiskt, militärt och underrättelsetjänstmässigt i ett av de största övergreppen mot mänskligheten någonsin! Men nu är det alltså slut och ljuset från verkligheten i detta slår in över det allmänna medvetna medvetandet.

Hur som helst dock utifrån detta, utvecklingen inrikespolitiskt blir nu således kommen till att de svenska medierna har tvingats erkänna att det här med ljuset av verkligheten gör det svårt att vinna kriget mot verkligheten, sådant kräver ju att man kan verka utan att synas, utanför människors medvetande. Så upplysning till ledning för vidare upplysning och ledning - är därför någonting som de tidigare har valt att kalla för Fakenews, då verkligheten alltså som bekant alltid vinner till sist, mot den förlorar även dumhet att göra dumt

15621845_10209892608446675_4001909478592247276_n.jpg

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram