Att Knivhugga En Död

2016-12-28

Kanske det då är dags att kolla fler obduktionsprotokoll, med avseende på den tekniska beviskedjan, än denna som alltså gäller vem som verkligen dödade chauffören och att det inte är fler inblandade, så att man genom en rekonstruktion verkligen kan säkerställa vilken individ som dog av vilken anledning vid vilket ögonblick, det kan omöjligen vara några problem med avseende på hur många vittnen det måste ha funnits till förloppet.

På så vis så kan alla eventuella tvivel om riktigheten i det av medierna beskrivna händelserna styrkas och det kan beläggas att de ägardirektivstyrda opinionsbildningsmedierna i alla fall inte ljuger hela tiden.

Detta är viktigt nu när de ägardirektivstyrda mediernas trovärdighet är utsatt för ett så starkt tvivel att det har blivit en samhällsfråga!

Frågan om varför gärningsmannen brydde sig om att knivhugga en redan död man...

Tyskland. Den polske lastbilschauffören Lukasz Urban, som tros ha varit det första offret för julmarknadsdådet i Berlin, sköts sannolikt redan flera timmar före…
aftonbladet.se

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram