Olika Åsikter

2016-12-27

"Detta är viktigt eftersom det är en potentiell början av interreligiös och internationell förståelse och fred i Mellanöstern," skrev en person på Facebook. En annan tillade: "En bro mellan varje arabiskt land och Israel är välkommet som ett steg i rätt riktning."

En person beskrev händelsen som "ett steg närmare till en bättre värld."

"Det är hur världen bör vara! Acceptera varandras egna övertygelser, " lade en annan person till.

Många skrev att de skulle älska att se sådana judisk-muslimska partierna i Dubai, Abu Dhabi, Oman, Kuwait, Pakistan, Saudiarabien, Irak eller Libanon.---Eeeeh och där finns det ju ingen Anglozionistkontroll.... eller är det någonting som håller på att förändras här?.... Irak är ju rätt givet och Hassan Nasrallah känns som den klarast lysande tänkaren i regionen, så ja det liknar pilsnerfilmsbuskis. Förresten, hur är det med de ortodoxas syn på Zionismen...på tal om Trump eller så

Bland dem som i alla fall inte håller med är den militanta - men inte så militant artilleriskickliga - palestinska gruppen Hamas, som har kallat ceremonin "ett skamligt skådespel," och uppmanade Bahrain att "helt stoppa varje form av normalisering med den sionistiska fienden."

A party to celebrate the Jewish holiday of Hanukkah has been held in the Muslim kingdom of Bahrain. A video of Arabs in keffiyehs and Orthodox Jews dancing…
rt.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram