Turkiskt Perspektiv Om ISIS

2016-12-27
Turkish President Tayyip Erdogan has announced that he has evidence that US-led coalition forces…
sputniknews.com|Av Sputnik
Cengiz Tuncer;

"Hittills har väst anklagat Turkarna för att ha samröre med isis..men förra veckan kom ett officiellt ursäkt från cia att det minsann inte så va fallet..inte konstigt att den ursäkten kommer just från cia..för tills 15 juli var det ju turkiska soldater medlem i gulen rörelsen som hade samröre med isis i vetskap av just cia .. isis självmordsbombare dödade massor av oskyldiga människor sist den 28 juni 2016 i Istanbul flygplatsen.. tills dess så trodde tom Ryssland på att Turkiet hade samröre med isis ..visserligen hade ju ryssarna rätt i o m att det va ju turkiska soldater..men styrda av gulen och inte armén.. 24 augusti 2016 så inledde turkiska armén ett stort offensiv mot isis.. väst va väldigt angelägna om att va emot detta!! Men hur kommer det sig att väst som anklagat Turkiet att ha samröre med isis plötsligt emot ett offensiv av turkarna? Jo man behöver inte va ett geni för att förstå det.. Turkiet brydde sig inte om väst och gick in för att skydda sin gräns..efter en månad insåg man att isis hade hjälp från väst ..väst va ju emot vara för att inte turkarna inte skulle upptäckta det.. ryssarna påpekade ju detta men väst media ville ju inte det medans Putin gallskrek..idag är Turkiet helt ensam krigande mot isis ... Ingen väst koalition finns med som stöd... jo dom finns som stöd för pkk/ypg/isis.. varje dag ser man i svensk media om hur SVENSKA medborgare krigar i Syrien Irak mot vem? ...hur var det med lagar om att inte en svensk medborgare att kriga för ett annat land? Sen ska dessa komma tillbaka för att få svensk sjukvård gratis???

Här är en klipp på en film gjord 2014 av gulen rörelsen ..och filmen visas på kanalen Samanyolu ägd av gulen som idag är stängd sedan somras.. det handlar om ett attentatet mot en ambassadör i en konstutställning.. alla filmler eller serier gjorda av gulen rörelsen innehöll kryptiska meddelanden.. det handlade alltid om att islam men konstigt nog bara i förmån till gulen rörelsen....tänkte just på mordet på Rysslands ambassadör..inte likt utan en kopia av händelsen."//C.T.

[facebook url="https://www.facebook.com/cengiz.tuncer/videos/10207508564462165/" /]

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram