Klassiskt Kontantargument

2016-11-30

Precis som det svenska folket är dömt att upptäcka att de har blivit grundlurade och därefter välja att agera eller gå under, så är det grekiska folket dömt att göra detsamma och trots allt så befinner de sig rimligtvis närmare att uppnå den visdom som krävs för insikten av vad detta slutar med annars.

Men den Anglozionistiska bankhegemonins retorik varieras ju efter behov som bekant, så att ta bort kontanterna i Grekland, det är inte grundat på den oerhörda rånrisken eller terroristfinansiering det blir helt enkelt inte trovärdigt, nej det är det traditionsenliga närmast klassiska argumentet med den svarta ekonomin som får utgöra anledning.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram