Onsdag

2016-11-30

Från Syrien till Leif GW och Ekeroth. Hur får man då människor att se och ta till sig informationen nedan och som finns i klippet...Ääääntligen Frankrike vill ha fred....nåja, att det nu måste sammankallas till fredsförhandlingar och vapenvila skall ses ur ljuset av att det är segraren som kommer att skriva historien och det klarar inte den Anglozionistiska västvärldens opinionsbildning av att hantera och därför måste utvecklingen bromsas upp medan det fortfarande är möjligt att bibehålla någon handlingsfrihet, detta eftersom striderna strax är slut och sagan om ZIONISIS närmast nu praktiskt har kommit till sin epilog.Ryssland å sin sida har uppenbarligen haft ett djupare strategiskt perspektiv och har därför nu inte heller samma krav på sig att direkt laga efter läge, varför man här kan åberopa nästa spelmoment i Irak som grund till motpartens agerande - man vet alltså att Aleppofrågan är avslutad och att det bara återstår praktisk formalia på marken i den regionen - ingen kommer att avbryta operationerna i Aleppo med mindre än att resultatet är garanterat,Således:Fransmännen påkallar för ett nödsituationsmöte i FN: s säkerhetsråd (UNSC) gällande Aleppo som ett försök att avleda uppmärksamheten från humanitära frågor för den väst-stödda verksamheten i den irakiska staden Mosul, sade Vitaly Churkin, Rysslands sändebud till FN.Paris driver på för mötet för att "avleda uppmärksamheten från vad som händer i Mosul där situationen - i många avseenden, bland annat humanitära - är mycket mer dramatisk än i östra Aleppo" sade Churkin till journalister.Tänka sig att att det blir på det viset, vem kunde ha anat det..."De mesta av allt humanitärt bistånd kommer till områden som kontrolleras av rebellerna, inklusive Al-Nusra terrorister, som använder det till sin fördel," sade Ryska UD:s talesman Maria Zakharova idag på onsdagen.Moskva hoppas att kunna lösa situationen i Aleppo, Syrien i slutet av året, enligt Rysslands vice utrikesminister Michail Bogdanov."Vi hoppas på detta, ja, faktiskt. Vi måste tvinga bort dessa terrorister på samma sätt som de måste tvingas bort från Mosul och Raqqa. Det är en gemensam uppgift " sade Bogdanov på onsdagen, vilket citeras av RIA - nyhetsbyrå.Men det blir bara bättre, eftersom lögner är just precis vad de är rent funktionsmässigt i ljuset av verkligheten.En högt uppsatt operativ al-Qaida ansluten berättade för en benådningsnämnd på Guantanamo Bay att Saudiarabiens hyllade "rehabiliterings" center, som använder konstterapi andra metoder för att avradikalisera dömda terrorister i verkligheten verkar vara ett "dolt radikalisering program.""Ni vill skicka mig tillbaka till Saudiarabien för att ni tror att det finns ett avradikaliseringsprogram, på ytan. Sann. Ni har 100 procent rätt, det finns ett starkt ... utåt sett, ett starkt avradikalisering program, " berättade en saudisk fånge på Guantanamo Bay, Ghassan Abdullah al-Sharbi, för Gitmos benådningsnämd (som bedömer om Guantanamofångar kan frigöras) vid utfrågningen tidigare i år, enligt nyligen släppta hemligstämplade dokument ."Men gör inga misstag, under det finns ett dolt radikaliseringsprogram," tillade al-Sharbi, med hänvisning till den saudiska terroristreformanläggningen, officiellt känd som Prince Mohammed bin Naif Rådgivnings och Omvårdnads Center.Riyadhs rehab center , som har jämförts med en utväg ur extremism, sträcker sig över en yta motsvarande cirka 10 fotbollsplaner (över 10 hektar) och inkluderar en olympisk storlek på pool, bordtennis, en bastu, ett gym och en TV hall. Som en bonus för gott uppförande, får fångarna avbrott i lägenheter reserverade för äktenskapliga besök med sina andra halvor." Du kan inte ändra någons attityd från att vara en massmördare genom att hålla vederbörande sysselsatt med ping pong ," berättade Michael Springmann, den förre chefen för den amerikanska visumbyrån i Jeddah, för RT. "Jag tror att det hela är absolut nonsens. Saudierna gör detta för att ge intryck av att de gör något på riktigt, vilket alltid är bra för den amerikanska sinnesstämningen. Det faktum att de är engagerade i terrorism runt om i världen, oavsett om det är i Syrien eller Libyen eller i vad som brukade vara Jugoslavien, gör detsamma. "Så vad gäller diskussionen ifråga om ZIONATOS flygförbudzon över Syrien. Nåja, detta kan med fördel tas för vad det rimligtvis kan vara, med ett totalt kollapsat ZIONISIS - projekt och en kommande historieskrivning där man kommer att befinna sig på den förlorande sidan med allt vad det kommer att innebära, så är det naturligtvis allvar för Anglozionisthegemonin, vad som händer då, det har alltfler insett, ja då måste man ljuga för att bibehålla sin trovärdighet! Krig idag handlar praktiskt till 80% om opinionsbildning - 15% om ekonomi - och till 5 % om militära operativa insatser.Men nu är alltså tiden för tjötande, enligt artikeln, passerad i så måtto, detta givetvis eftersom konflikten i Syrien i princip är militärt avslutad och förlorad för ZIONATO via ombud / proxys och nu återstår därför i så fall att själva gå i öppen väpnad konflikt.För ZIONATO (eller vad som nu går att uppbåda för det ändamålet) är det alltså en fråga om att kriga samtidigt med åtminstone Ryssland - Kina - Iran - Syrien och Egypten, detta dessutom utan någon strategisk operativ stridsplanläggning eller några som helst reguljära militära resurser att verka med.Så vi får väl, med avseende på vad som påstås i länken, se vem som i så fall, igen om det stämmer med verkligheten, skjuter ner det första Ryska planet för att försöka tvinga fram en vedergällning, vilken naturligtvis ändå inte kommer att komma i någon öppen militäroperativ form den här gången, heller - eftersom hybridinsatser ändå fortfarande från den Anti - Anglozionistiska sidan kan utformas för att ge större effekter med avseende på att nå samma slutmål. Ryssland ligger nämligen där det ligger och lider ännu inte av några patologiska moneträmekaniskt grundade expansionsbehov, i så måtto - överskuldsättning.Däremot och precis därför är det nu panik i Anglozionistlägret, så mycket är i alla fall helt klart utifrån de uppenbara begränsningarna i handlingsfrihet för den opinionsbildningsmässiga manöverbarheten.Så vad gäller Zvärje och den interna debattens nivå:Man skall nog börja med tanken på att Leif GW faktiskt sitter i svensk TV och säger vad han gör och eftersom Kent Ekeroth uppenbarligen har gjort vad han har gjort så blir det svårt att se det hela som annat än en riggad teater.Det gäller det ju att offentlighetens ljus nu visa att man "slänger Ekeroth under bussen," vilket är en så pinsamt uppenbar teater att man undrar om det är på allvar. Hur sa Batra härom veckan? Om bara Ekeroth.... Ja SD får ingen större tillväxt och håller på att kollapsa eftersom det är bankerna som bestämmer och alltfler begriper detta - ja uppenbarligen inte Leif GW ännu...All ägardirektivstyrd opinionsbildningsmedia är en teater med ett syfte och antingen skådespelarna begriper det eller inte så är det så att teatern har både samma regissör och ägare.I detta skall man även ha glasklart för sig att Etablissemanget är vad det är och att Leif jagar tre dagar i veckan, ser ut som han gör med allt vad det innebär för hans moralfilosofiska disposition - och hälsa - samt har sålt filmrättigheter till Hollywood och alltså är fundamentalt materialistiskt orienterad - med detta Inte sagt att han inte kan utveckla sig som människa eller ens att han egentligen grunden inte är en god människa - han är en produkt av sin tid och därför inte så moraliskt utvecklad - hårt formaterad som det ser ut.

Posted by Carl Norberg on Wednesday, November 30, 2016

Från Syrien till Leif GW och Ekeroth. Hur får man då människor att se och ta till sig informationen nedan och som finns i klippet...

Ääääntligen Frankrike vill ha fred....nåja, att det nu måste sammankallas till fredsförhandlingar och vapenvila skall ses ur ljuset av att det är segraren som kommer att skriva historien och det klarar inte den Anglozionistiska västvärldens opinionsbildning av att hantera och därför måste utvecklingen bromsas upp medan det fortfarande är möjligt att bibehålla någon handlingsfrihet, detta eftersom striderna strax är slut och sagan om ZIONISIS närmast nu praktiskt har kommit till sin epilog.

Ryssland å sin sida har uppenbarligen haft ett djupare strategiskt perspektiv och har därför nu inte heller samma krav på sig att direkt laga efter läge, varför man här kan åberopa nästa spelmoment i Irak som grund till motpartens agerande - man vet alltså att Aleppofrågan är avslutad och att det bara återstår praktisk formalia på marken i den regionen - ingen kommer att avbryta operationerna i Aleppo med mindre än att resultatet är garanterat,

Således:

Fransmännen påkallar för ett nödsituationsmöte i FN: s säkerhetsråd (UNSC) gällande Aleppo som ett försök att avleda uppmärksamheten från humanitära frågor för den väst-stödda verksamheten i den irakiska staden Mosul, sade Vitaly Churkin, Rysslands sändebud till FN.

Paris driver på för mötet för att "avleda uppmärksamheten från vad som händer i Mosul där situationen - i många avseenden, bland annat humanitära - är mycket mer dramatisk än i östra Aleppo" sade Churkin till journalister.

Tänka sig att att det blir på det viset, vem kunde ha anat det...
"De mesta av allt humanitärt bistånd kommer till områden som kontrolleras av rebellerna, inklusive Al-Nusra terrorister, som använder det till sin fördel," sade Ryska UD:s talesman Maria Zakharova idag på onsdagen.

Moskva hoppas att kunna lösa situationen i Aleppo, Syrien i slutet av året, enligt Rysslands vice utrikesminister Michail Bogdanov.

"Vi hoppas på detta, ja, faktiskt. Vi måste tvinga bort dessa terrorister på samma sätt som de måste tvingas bort från Mosul och Raqqa. Det är en gemensam uppgift " sade Bogdanov på onsdagen, vilket citeras av RIA - nyhetsbyrå.
Men det blir bara bättre, eftersom lögner är just precis vad de är rent funktionsmässigt i ljuset av verkligheten.

En högt uppsatt operativ al-Qaida ansluten berättade för en benådningsnämnd på Guantanamo Bay att Saudiarabiens hyllade "rehabiliterings" center, som använder konstterapi andra metoder för att avradikalisera dömda terrorister i verkligheten verkar vara ett "dolt radikalisering program."

"Ni vill skicka mig tillbaka till Saudiarabien för att ni tror att det finns ett avradikaliseringsprogram, på ytan. Sann. Ni har 100 procent rätt, det finns ett starkt ... utåt sett, ett starkt avradikalisering program, " berättade en saudisk fånge på Guantanamo Bay, Ghassan Abdullah al-Sharbi, för Gitmos benådningsnämd (som bedömer om Guantanamofångar kan frigöras) vid utfrågningen tidigare i år, enligt nyligen släppta hemligstämplade dokument .

"Men gör inga misstag, under det finns ett dolt radikaliseringsprogram," tillade al-Sharbi, med hänvisning till den saudiska terroristreformanläggningen, officiellt känd som Prince Mohammed bin Naif Rådgivnings och Omvårdnads Center.
Riyadhs rehab center , som har jämförts med en utväg ur extremism, sträcker sig över en yta motsvarande cirka 10 fotbollsplaner (över 10 hektar) och inkluderar en olympisk storlek på pool, bordtennis, en bastu, ett gym och en TV hall. Som en bonus för gott uppförande, får fångarna avbrott i lägenheter reserverade för äktenskapliga besök med sina andra halvor.

" Du kan inte ändra någons attityd från att vara en massmördare genom att hålla vederbörande sysselsatt med ping pong ," berättade Michael Springmann, den förre chefen för den amerikanska visumbyrån i Jeddah, för RT. "Jag tror att det hela är absolut nonsens. Saudierna gör detta för att ge intryck av att de gör något på riktigt, vilket alltid är bra för den amerikanska sinnesstämningen. Det faktum att de är engagerade i terrorism runt om i världen, oavsett om det är i Syrien eller Libyen eller i vad som brukade vara Jugoslavien, gör detsamma. "

Så vad gäller diskussionen ifråga om ZIONATOS flygförbudzon över Syrien. Nåja, detta kan med fördel tas för vad det rimligtvis kan vara, med ett totalt kollapsat ZIONISIS - projekt och en kommande historieskrivning där man kommer att befinna sig på den förlorande sidan med allt vad det kommer att innebära, så är det naturligtvis allvar för Anglozionisthegemonin, vad som händer då, det har alltfler insett, ja då måste man ljuga för att bibehålla sin trovärdighet! Krig idag handlar praktiskt till 80% om opinionsbildning - 15% om ekonomi - och till 5 % om militära operativa insatser.

Men nu är alltså tiden för tjötande, enligt artikeln, passerad i så måtto, detta givetvis eftersom konflikten i Syrien i princip är militärt avslutad och förlorad för ZIONATO via ombud / proxys och nu återstår därför i så fall att själva gå i öppen väpnad konflikt.

För ZIONATO (eller vad som nu går att uppbåda för det ändamålet) är det alltså en fråga om att kriga samtidigt med åtminstone Ryssland - Kina - Iran - Syrien och Egypten, detta dessutom utan någon strategisk operativ stridsplanläggning eller några som helst reguljära militära resurser att verka med.

Så vi får väl, med avseende på vad som påstås i länken, se vem som i så fall, igen om det stämmer med verkligheten, skjuter ner det första Ryska planet för att försöka tvinga fram en vedergällning, vilken naturligtvis ändå inte kommer att komma i någon öppen militäroperativ form den här gången, heller - eftersom hybridinsatser ändå fortfarande från den Anti - Anglozionistiska sidan kan utformas för att ge större effekter med avseende på att nå samma slutmål. Ryssland ligger nämligen där det ligger och lider ännu inte av några patologiska moneträmekaniskt grundade expansionsbehov, i så måtto - överskuldsättning.

Däremot och precis därför är det nu panik i Anglozionistlägret, så mycket är i alla fall helt klart utifrån de uppenbara begränsningarna i handlingsfrihet för den opinionsbildningsmässiga manöverbarheten.

Så vad gäller Zvärje och den interna debattens nivå:

Man skall nog börja med tanken på att Leif GW faktiskt sitter i svensk TV och säger vad han gör och eftersom Kent Ekeroth uppenbarligen har gjort vad han har gjort så blir det svårt att se det hela som annat än en riggad teater.

Det gäller det ju att offentlighetens ljus nu visa att man "slänger Ekeroth under bussen," vilket är en så pinsamt uppenbar teater att man undrar om det är på allvar. Hur sa Batra härom veckan? Om bara Ekeroth.... Ja SD får ingen större tillväxt och håller på att kollapsa eftersom det är bankerna som bestämmer och alltfler begriper detta - ja uppenbarligen inte Leif GW ännu...

All ägardirektivstyrd opinionsbildningsmedia är en teater med ett syfte och antingen skådespelarna begriper det eller inte så är det så att teatern har både samma regissör och ägare.

I detta skall man även ha glasklart för sig att Etablissemanget är vad det är och att Leif jagar tre dagar i veckan, ser ut som han gör med allt vad det innebär för hans moralfilosofiska disposition - och hälsa - samt har sålt filmrättigheter till Hollywood och alltså är fundamentalt materialistiskt orienterad - med detta Inte sagt att han inte kan utveckla sig som människa eller ens att han egentligen grunden inte är en god människa - han är en produkt av sin tid och därför inte så moraliskt utvecklad - hårt formaterad som det ser ut.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram