Slutmål I Siktet

2016-11-30

Tänka sig att att det blir på det viset, vem kunde ha anat det...

"De mesta av allt humanitärt bistånd kommer till områden som kontrolleras av rebellerna, inklusive Al-Nusra terrorister, som använder det till sin fördel," sade Ryska UD:s talesman Maria Zakharova idag på onsdagen.

Moskva hoppas att kunna lösa situationen i Aleppo, Syrien i slutet av året, enligt Rysslands vice utrikesminister Michail Bogdanov.

"Vi hoppas på detta, ja, faktiskt. Vi måste tvinga bort dessa terrorister på samma sätt som de måste tvingas bort från Mosul och Raqqa. Det är en gemensam uppgift " sade Bogdanov på onsdagen, vilket citeras av RIA - nyhetsbyrå.

Men det blir bara bättre, eftersom lögner är just precis vad de är rent funktionsmässigt i ljuset av verkligheten.

En högt uppsatt operativ al-Qaida ansluten berättade för en benådningsnämnd på Guantanamo Bay att Saudiarabiens hyllade "rehabiliterings" center, som använder konstterapi andra metoder för att avradikalisera dömda terrorister i verkligheten verkar vara ett "dolt radikalisering program."

"Ni vill skicka mig tillbaka till Saudiarabien för att ni tror att det finns ett avradikaliseringsprogram, på ytan. Sann. Ni har 100 procent rätt, det finns ett starkt ... utåt sett, ett starkt avradikalisering program, " berättade en saudisk fånge på Guantanamo Bay, Ghassan Abdullah al-Sharbi, för Gitmos benådningsnämd (som bedömer om Guantanamofångar kan frigöras) vid utfrågningen tidigare i år, enligt nyligen hemligstämplade dokument .

"Men gör inga misstag, under det finns ett dolt radikaliseringsprogram," tillade al-Sharbi, med hänvisning till den saudiska terroristreformanläggningen, officiellt känd som Prince Mohammed bin Naif Rådgivnings och Omvårdnads Center.

Riyadhs rehab center , som har jämförts med en utväg ur extremism, sträcker sig över en yta motsvarande cirka 10 fotbollsplaner (över 10 hektar) och inkluderar en olympisk storlek på pool, bordtennis, en bastu, ett gym och en TV hall. Som en bonus för gott uppförande, får fångarna avbrott i lägenheter reserverade för äktenskapliga besök med sina andra halvor.

" Du kan inte ändra någons attityd från att vara en massmördare genom att hålla vederbörande sysselsatt med ping pong ," berättade Michael Springmann, den förre chefen för den amerikanska visumbyrån i Jeddah, för RT. "Jag tror att det hela är absolut nonsens. Saudierna gör detta för att ge intryck av att de gör något på riktigt, vilket alltid är bra för den amerikanska sinnesstämningen. Det faktum att de är engagerade i terrorism runt om i världen, oavsett om det är i Syrien eller Libyen eller i vad som brukade vara Jugoslavien, gör detsamma. "

Moscow hopes to resolve the situation in Aleppo, Syria by the end of the year, according to Russian Deputy Foreign Minister Mikhail Bogdanov.
rt.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram