Strukturella Funktioners Syften & Utseende

2016-11-13

Så lite om det strukturella funktionernas syfte och utseende. Det var således så att 1983 var National Endowment for Democracy inrättat för att "stödja demokratiska institutioner över hela världen genom privata, icke-statliga insatser". Lägg märke till "icke-statliga" -parten av bilden, en del av myten. I själva verket kommer så gott som vartenda öre av dess finansiering från den federala regeringen, vilket tydligt framgår av bokslutet i varje nummer av dess årliga rapport. Här finns lustigt nog en del andra aktörer också.... en hel del andra. NED gillar att referera till sig själv som en NGO (icke-statlig organisation) eftersom detta bidrar till att upprätthålla en viss trovärdighet utomlands som en tjänsteman på en amerikansk myndighet inte kan ha. Men icke-statliga organisationer är fel kategori. NED är en GO - Government Organisation

Allen Weinstein, som hjälpte utarbeta lagstiftningen om inrättande av NED, var ganska uppriktig när han sade 1991: "Mycket av det vi gör idag gjordes i hemlighet för 25 år sedan av CIA." I själva verket har CIA tvättat pengar genom NED.

Man behöver inte precis vara ett datageni med tillgång till aktiva mucketykartor för att kunna gör kopplingarna i detta till bankerna och det militärindustriella komplexet.

http://www.thirdworldtraveler.com/Blum/TrojanHorse_RS.html

Carl Norbergs foto.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram