Ekonomisk Balansakt

2016-11-13

Mmmm, ja det är ju onekligen en rätt slak lina han går på, så gällande denna föreslagna åtgärd så kommer det väl att visa sig vad han egentligen står för i ljuset av andra och olika hybridinsatser som exempelvis NATO och Mellanöstern.

Men det är en mäktig uppgift att försöka formatera om - eliminera - den Djupa Staten, så någonting är ju bättre än ingenting - om det utgör en del av en mer övergripande planering. En liten beskrivning av den underliggande hållfasthetsläran hos höga byggnader i New York i kombination med förbättrade relationer med Ryssland, skulle med andra ord kunna vara en väg framåt för Amerika.

Mer monetärmekaniskt beskrivet:

Den skuldmättnadsberoende stagflationen är och förblir det fundamentala ekonomiska problemet för USA och den Anglozionistiska västvärldens bankhegemoni, så att som genom denna åtgärd sätta plåster på magens utsida för magsåret, det kan inte uttryckas som mer än en försiktigt sagt opinionsbildningsmässigt populistisk åtgärd, eftersom det inte minskar den ackumulerade finansiella belastningen på ekonomin någonting alls.

Trump kommer ifall han lyckas att löpa linan ut - om det verkligen är hans riktiga avsikt - alltså att bli kallad för kommunist, trots att kommunismen bara var en polariseringsskapande struntkuliss som vara helt materialistiskt orienterad och totalt i avsaknad av idealistisk filosofi.

U.S. Republican presidential candidate Donald Trump on Wednesday called for a "21st century" version of the 1933 Glass-Steagall law that required the separation…
reuters.com|Av Reuters Editorial

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram