Plats För Eftertanke

2016-11-13

Clinton och hennes rådgivare har varit patologiskt våldsamma när det gäller kriget mot människor som saknar allvarliga vedergällningsmöjligheter. Men innerst inne - kanske inte så djupt - har de aldrig trott sig vara i riskzonen. Med andra ord, de tror inte på vad de skriver och sänder till andra. De ljög; de menade att andra ska tro på deras lögner om krig med Ryssland; men de kan inte ta det som att vara en allvarlig fara för sig själva, deras levebröd, deras familjer.

Trumps väljare var lika självintresserade och läskunniga. Men de trodde inte på vad de fick höra eller vad som fanns att läsa. Läskunnighetseffekten är exceptionell. Den besegrade hälften av den amerikanska väljarkåren visar sig inte tro på sanningens värde i vad de själva hade att säga eller skriva. Den segerrika hälften av de amerikanska väljarna förstår att sanningsvärdet av medierna är noll, så de har stängts av och de slutade läsa och lyssna.

Ett snällare sätt att uttrycka detta på är att eftertanken inte ryms lika väl i tätare bebyggelse.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram