Expressleverad Presstution

2016-11-13

Naaaawh...tycker människor att Parisdåden verkar vara något som var riggat från insidan på något underligt vis....

Expressen går dagligdags nu från den ena klarheten till den andra och om amerikanska medier är så löjeväckande att de numera öppet lovar att bli seriösa och rapportera nyheter, så ids man ju inte ens tänka på hur det skall låta i Sverige inom kort?

Nej, det får nog trots allt bli den uttryckta flyktordningens roll efter politiker som följer bankirer, för de presstituerade, dumhet må ju vara en förklaring men den kan aldrig bli till en acceptabel ursäkt, det är därför som förlåtelse alltid måste ges till den som uppriktigt söker den och det är därför vi måst förlåta andra för att kunna förlåta oss själva. Det ä kravet för att kunna släppa sina egna vanföreställningar.

* Till saken kan det nog med fördel läggas att vi nog inte skall hålla andan medan vi väntar på att Expressens Thomas Mattson och Aftonbladets Anders Lindberg skall komma krypande till det moraliska korset och ursäkta sina brister *

Två medlemmar i rockbandet Eagles of Death Metal nekades på lördagen inträde till konsertlokalen Bataclan i Paris. Skälet är att sångaren i bandet, som sto
expressen.se

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram