Expressrapportering

2015-12-02

Så var någonstans finns den högsta skuldsättningen och den högsta ackumulerade räntekostnadstillväxten- det säger allt som behöver sägas om detta.

Men vi tillägger för sakens skull....

Här är den inrikespolitiska - och utrikespolitiska grunden igen:

"Den av den Anglozionistiska bankhegemonin styrda Centralbankskulissen är enkelt fångad med byxorna nere. Systemet är skuldmättat och befinner sig i stagflation. Shamanerna på centralbankerna har köpt obligationer under intellektuellt anspråk på teorin om att detta kommer att stimulera ekonomin, genom att det på något oförklarligt vis injicerar kontanter i realekonomin.

Men det finns oblygt sagt flera logiska problem med hela detta hypotetiska koncept. Detta är ett något elitistiskt synsätt, alltså att säga det så, inte minst för att pengarna som blir injicerade verkligen inte stimulerar ekonomin eftersom de aldrig når konsumenten - de blir kvar i bankerna.

Detta försök att stimulera genom att öka penningmängden förutsätter att det inte spelar någon roll vem som har pengarna ... det är ett litet problem så att säga, det kan vi nog säga utan att överdriva. Försöket att "hantera" ekonomin från en makronivå utan hänsyn till möjliga kapitalflöden inom systemet leder till katastrof, om vi uttrycker oss hovsamt. "

Så Expressens roll i detta....

Mjooooeee..

Krig kostar civila människors liv. Krig kostar också pengar. Det är två enkla sanningar som Putin inte vill tala om.
expressen.se

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram