Verkligheten som sanning eller tvärtom?

2015-10-19

”Vill vi veta hur verkligheten ser ut? Det här är viktigt. Detta är hela frågan. Om vi inte vill veta hur verkligheten ser ut, så spelar ju egentligen ingenting någon roll alls för oss. Älska verkligheten, även om det ibland är obekvämt eller obehagligt. Respektera sanningen, men sök alltid den sanning som beskriver verkligheten, sök den sanningen framför allt annat. Att lura sig själv leder ingenstans av godo.”

C.N.

11

http://www.expressen.se/nyheter/sd-politiker-kallade-flyktingar-valdtaktsman/
"Tove Birkeland Brandt har också kopplingar till högerextrema personer och nazister, på Facebook. Till exempel Carl Norberg, som leder högerextrema Partiet De Fria och förnekar att judeförintelsen ägt rum."

Förutom att själva omnämnandet i sig bekräftar att någon bekymrar sig för ett ökat medvetande om Carl Norberg och det förment uppgivna Partiet De Fria, så kan vi konstatera följande:

Bara för att Mathias Asplund via Expressen och dess ägardirektiv påstår att något är på ett visst sätt så betyder det – inte så – konstigt nog inte att det faktiskt är på det angivet påstådda sättet.

För det första så byttes namnet till De Fria för ett par månader sedan, vilket väl visar en antydan om den journalistiska arbetsinsatsen angående faktaefterforskning.

För det andra så är det lustigt nog så att det redovisas inte heller några validerande fakta till påståendena , utan artikeln går raskt vidare med samma slasketiketteringstaktik mot ett par andra anklagade, även de utan rätt till replik vad det verkar.

Att för det tredje sedan kalla denna organisation

– De Fria, syftandes till att bli och vara en folkrörelse med fokus på ifrågasättande av det rimliga med att ha ett ekonomiskt system vars räntefunktions matematik – mekanik - helt garanterat ger konsekvensen att allt färre människor blir allt rikare på allt fler människors bekostnad över tid -

högerextremt grundat på det obevisade argumentet att Carl Norberg förnekar en specifik judeförintelse visar på en mycket vansklig tolkning av den observerbara verklighet som inte redovisas.

Carl Norberg förnekar – liksom jag själv och faktiskt ingen annan jag stött på - ingen judeförintelse.

Han – liksom jag själv - ifrågasätter den officiella verklighetsbeskrivningen av denna faktiskt historiska händelse.

Att Mathias Asplund i Expressen väljer att publicera sin oförståelse om skillnaden mellan dessa två förhållningssätt får ju stå för honom själv, och han är - liksom hela Expressen naturligtvis – varmt välkommen att påvisa att Carl – eller jag själv för den delen – förnekar någon förment judeförintelse.

Via min blygsamma produktion så är det naturligtvis svårt, men Carl har faktiskt hållit på att uttrycka sig i många år nu, både på sin blogg, Facebook och andra tillgängliga ställen, så där finns ett rikt material att ösa ur, vilket inte borde göra det allt för svårt att konfirmera och leda i observerbara bevis att det är som Mathias Asplund och Expressen påstår.
Detta går enklast att fastställa genom kontakt för direktkommunikation och Expressen är välkommen att via Mathias Asplund eller annan anställd höra av sig för en kommentar, då det andra hållet redan försökts och misslyckats.

Holocaust?

Även om Carl Norberg – eller vem som helst för den delen – skulle förneka att en förintelse ägt rum (vilket med tanke på att det faktiskt fortfarande finns judar inte verkar förefalla så överväldigande svårt, så man kan ju undra varför just det ordet är valt för att beskriva något som ingen förnekar; folk satt i läger och dog?) så undrar man ju lite försiktigt frågande vad det har med den ackumulerade räntekostnaden som är mekaniskt betingad att växa över tid till de oåterbetalningsbara summor vi i detta nu upplever?

Antingen så har vi en sådan mekanisk funktion med sin givna – i förväg matematiskt påvisbara – konsekvens eller så har vi inte det.

Antingen så upplever vi det nu eller så gör vi inte det.
Antingen har bankerna historiskt höga vinster till historiskt låga räntor eller så har de inte det.

Detta är tydligen mindre viktigt än att utan redovisad grund påstå att någon förnekar en specifik judenförintelse för Expressen via Mathias Asplund och vi förmodar att det beror på en upplevelse – tro - av att det ena påverkar fler människor än det andra.

Men eftersom det tydligen för den obefintliga omväxlingens skull ska dras i samma gamla känsloformaterade tankebanor så kan vi väl ta och titta på detta pinsamt ovaliderade försök till slaskbergreppsfästande på De Fria i allmänhet och Carl Norberg i synnerhet där den officiella verklighetesbeskrivningen är ett tänkt – skapat - axiom

Denna officiella verklighetsbeskrivning som alltså ifrågasätts – inte förnekas – med sina uppgifter och siffror om bl a krematorier och antal kremerade t ex som helt enkelt strider mot de fysiska naturlagarna och som i över 10 länder är olaglig att ifrågasätta.
Vilket i sig borde resa en illröd flagg för alla med vilja till utökat medvetande med tanke på att inte är på det sättet man utökar medvetandet om något.

Och hur är det med frånvaron av gas i de förmenta människogaskammarväggarna?

Den finns ju kvar i avlusningsväggarna?

Varför tillåts inga undersökningar efter gas i offrens kroppar?

Och detta är bara några få av alla de frågor som uppstår för alla med bara en rudimentär självständig tankeförmåga som studerar den officiella verklighetsbeskrivningen.

Denna officiella verklighetsbeskrivning som vid sidan av sin svårt haltande matematik lätt kan accepteras eller förkastas via liknande medicintekniska undersökningar som idag görs på allt från den ryska Tsaren till dinosaurier,

Och då har jag inte ens andats om de ekonomiska perspektiven och diverse ägarförhållanden inom I.G.Farben – som ägde Auschwitz bl a – och vilka som ägde de banker som även då kontrollerade den ekonomi som styr politiken.

Men som av en slump så är motståndet mot sådana undersökningar alltså lagstadgat i många länder, och frågan om vilken sanning som behöver människoskapat lagstöd är svår att undvika för de med förmåga att bryta sina emotionellt styrda tankebanor och börja fundera över rimligheten i saker som detta och ett system som verkar behöva dessa lagstödjande omständigheter.

En förmåga som inte bara verkar saknas hos Mathias Asplund och Expressen, utan aktivt ska motarbetas.

Men allt detta är av underordnat – men inte orelaterat –intresse i förhållande till vad folkrörelsen De Fria gör, vilket är upplyser för ledning till upplysning för vidare ledning till vidare upplysning.

Och grunden i upplysningen om den människoskapade civilisationens samhällen är att bankernas krediter kontrollerar den ekonomi som styr politiken och att monetärmekaniken – sättet vi skapar pengar på - skapar en ackumulerad räntekostnadstillväxt vilket garanterar en oåterbetalningsmöjlig skuld över tid och systemet bryter ihop.

Om man vet detta kan man styra skeendet och presentera en egennyttig lösning på det styrda kaoset.

Den är alltid repressiv.

Om detta nämner Mathias Asplund och Expressen alltså – som av en slump – ingenting.

Conny Grewe. En av De Fria.

PDF öl

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram