Geopolitiska Syr - ligheter - ien frågor

2015-10-22

Carl Norbergs foto.

I det allmänna ljuset av vilja att motverka förståelse finns nu inte bara åldersdiskriminering utan fastmera även könsdiskriminering ,så måste vi nu ändå slå ett slag, dock med viss given risk för att det blir lite av en luftpastej skjuten över det förståelsemässiga målet på grund av den kanske inte helt obetydliga graden av sarkasm?

Nåväl, hur som helst det så för genusfrågan gällande kriget i Syrien, eftersom detta uppenbarligen måste kvarlämna horder med ensamma kvinnor barn och gamla på den uppgivna geografiska ursprungsplatsen för konflikten - i alla fall utifrån den av medierna förespeglade beskrivningen. De kvarstannande är uppenbarligen utifrån en natulig demografisk kurva med avseende på de hit ankommande människorna, äldre män, kvinnor och barn.

Detta är då alltså inte allra minst med avseende på att det den statistik vi noterade häromdagen principiellt enbart är män, som har en genomsnittlig ålder på 23, 3 år, i vad som därför också förefaller vara nära nog programenligt, anländer enligt Sven Erik Alhems numera närmast officiella kampanj. Ja en kampanj, vilken därför borde granskas av DO för att säkerställa att inte Sven Erik med sin myckna och djupa juridiska kunnighet i så fall, och därför också, möjligen uppsåtligen har underlåtit att ta hänsyn till genusperspektivet i detta?
Det ännu lite mer märkliga är att dessa 23,3 åriga män kommer från konfliktzoner där ZIONATO opererar - Aja Baja Sven Erik!

Sarkasmer så även fortsättningsvis inte alltigenom åsidosatta och med migrationsrörelsegrunden okulärt kvar som eventuell destabiliseringmetod, drar vi oss till minnes från igår:

"Eller låt oss ta ett exempel där dessa 1.500 analytiker måste ha varit i hårt arbete: man misslyckades med ett $ 500.000.000 Pentagonprogram för att träna "moderata" syrier i en kraft som kunde slåss den islamiska staten. I Pentagon versionen av elefanten som födde en mus, gjordes stora insatser för prövning, utbildning och beväpning som slutligen hade producerat Division 30, en enda 54-manna enhet av beväpnade moderata rebeller, som infördes i Syrien nära styrkorna av al-Qaida-linjen Jabhat al-Nusra.

Denna grupp kidnappades omgående på två av dess ledare och sedan attackerades enheten. Resultatet blev en katastrof eftersom de USA-tränade soldaterna flydde eller dödades. Strax därefter, då vittnade den amerikanske generalen för tillsyn av kriget mot den islamiska staten inför kongressen om att bara "fyra eller fem" beväpnade soldater från USA:s styrka fanns kvar i området."

Oroande nog, så finns ju Clinton foundations Ande av bokföringsmoral som bekant fortfarande svävande över amerikanska UD och i ljuset av den nedan beskrivna Expo - nitens närvaro i bilden, så känns det ju faktiskt inte helt orimligt med den svenska delaktigheten exempelvis i och med kopplingen till NUON affären i och med alla vidare bekantskapsförhållandena, så vi väljer kanske - eller inte - att lita på Price Waterhouse: s goda revisionssed och moral som vi ju känner till väl sedan Telia och Uzbekistan - men skillnaden i antalet "pålitliga rebeller" - soldater är ju trots allt minst den dubbla svenska försvarsmaktens numerär - den där som numera helt påpassligt nog, sedan häromdagen får användas mot vår egen inhemska befolkning.
Så vi undrar därför alltså kallt, artigt och mycket försynt i) var resten av dessa eftersträvade soldater i Division 30 egentligen har tagit vägen eftersom det måste ju rimligtvis ha upptäcks efter flera år - sedan 2011 - under utbildningstiden efterhand - att de som skulle utbildas saknades på utbildningsplatsen med avseende på rekryteringsbehovet i förhållande till det angivna utbildningsmålet och eftersträvade antalet.

Vidare är vi lite frågande till ii) vad som då egentligen - det verkliga - utbildningssyftet har varit för och med dessa "pålitliga rebeller"soldater, alltså då inte minst med avseende på att medierna i Sverige uppenbarligen och faktiskt sedan länge har opinionsbildat för deras återkomst till landet, ja så till den - inte så - milda grad av omfattning, att till och med den moraliska giganten och fordom Tobleronemeriterade Socialdemokratiska partiledaren och numera trovärdighetsombudsmannen - ingen jämlikhet där - för Expo, med stor inlevelse har uttryckt sin cajalpennsbeslöjade blick av indignation över bristen på lägenheter i centrala Stockholm för hemvändande IS - krigare - eller då alltså CIA utbildade pålitliga rebeller.

Således och vidare då givetvis iii) undrar vi om dessa av amerikanska UD - under flera år utbildade 23,3 år gamla männen i den ankommande migrationsströmmen, inte helt enkelt bara enligt sedan länge tillbaka och klart givna direktiv har antagit Sven Eriks Alhems anmaning, vilket då också lämnade teaterspelandet inför den amerikanska kongressen till sitt verkliga opinionsbildningsmässiga syfte, som var att dra ljuset från vad som det Anglozionistiska långsiktiga syftet egentligen hela tiden har varit - att destabilisera Ryssland genom att destabilisera Sverige och Finland.

Således därför: opinionsbildningen tidigare och fortfarande om dessa "alla" som reste "ut" för att kriga för ISIS var ägnad att skapa acceptans för att över tid få hit en okänd mängd av i genomsnitt 23,3 år gamla män som nu är färdigutbildade, när slutligen då Pentagon officiellt tillkännagav slutet av programmet, förra fredagen, när försvarsminister Ashton B. Carter lämnade London efter möten med sin brittiska motsvarighet, Michael Fallon, om de fortsatta krigen i Syrien och Irak.

Vi drar oss just därför till minnes från Reuters: En högt uppsatt tjänsteman på försvarsdepartementet, som inte var behörig att tala offentligt och som talade på villkor av anonymitet, sade att det inte längre skulle finnas någon vidare rekrytering av så kallade moderata syriska rebeller för att gå igenom utbildningsprogram i Jordanien, Qatar, Saudiarabien Arabien eller Förenade Arabemiraten.

I stället skulle en mycket mindre träningsanläggning inrättas i Turkiet, där därför naturligtvis Margot opinionsbildningsmässigt omgående motiverade - fastställde illa dolt - att hon anser att eftersträva minskade flyktingströmmar i samverkan med Turkiet, det är verkligen inget som Sverige skall ägna sig åt, så därför ska nu också en liten grupp vidare "möjliggörare" - mestadels ledare för oppositionsgrupper - läras operativa manövrar som hur man leder vad man kallar för "flyganfall" på plats i Turkiet, vilket då följdriktigt kan översättas till att driva lågintensivt inbördeskrig av gerillamodell utomlands.

Om fortfarande någon tror att detta kommer våra politiker att ordna åt oss, så är svaret givetvis ja, det kommer de att göra - men det är också i så fall inte helt uppenbart för alla, utom då möjligen rent självdestruktiva, hur detta i verkligheten kommer an -ordnas och vad detta kommer att innebära. Det kommer inte vara till vårt bästa.

Carl Norbergs foto.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram