Naturresurser och dess flöden.

2015-10-18

naturresurser

Utan dem ingen handel och utan handel ingen ekonomi som kan kontrolleras av de kontrollbehovsupplevande via betalningsmedel och betalningsinfrastrukturen.

Dessa resurser finns i överväldigande mängd - av rent geografiskt storleksmässiga skäl - i Ryssland.

Det är därför inte svårt att förstå intresset hos de med omätliga kontrollbehov när de igenom historien alltid med olika medel försöker att kontrollera Ryssland.

Invadera ett sådant land med militärtrupper – där Ryssarna för närvarande har god kapacitet för att bita ifrån dessutom, utan att behöva vänta på vintern – är uteslutet, vilket gör att infiltrering blir målet och korruption och destabilisering medlen.

”By deception we wage war” som en ”säkerhetstjänst” - terroristorganisation – så könsstympande sexuddigt formaterat – och formaterande - uttrycker det.

Om man tittar på en karta så inser man att det under längre tid gjorts försök med destabilisering i de flesta länder som har geografisk yta gränsande till Ryssland.

https://www.google.se/maps/@43.1121801,46.8082922,4.5z

Som av en slump.

Om länderna dessutom råkar vara transitland för naturresursflöden så hamnar de inte längre ner i destabiliseringskön, med Ukraina som det senaste paradexemplet.

Nu blev resultatet av destabiliseringen i Ukraina i förlängningen inte som önskat för de kontrollbehohovsupplevande , precis som i allt fler länder tack vare ett alltmer uppvaknande världssamfund och en mänsklighet som inte längre kan förbli omedveten om vad det är som pågår.

Så därför kan man lätt tro att Sverige inte tillhör världssamfundet - utan då till all nesa de kontrollbehovsupplevande - med tanke på hur det nu med Damberg i täten åks ner till de av Ryssarna – och verkligheten – tilltufsade/tillintetgjorda Saudi Arabierna för att ordna - fixa och trixa - vad som officiellt benämns som en ”diplomatisk kris”.

Och Kunglig kommunikation när en Kunglighet ligger inlagd för demens underlättar naturligtvis inte de Kungliga kommunikatinsmöjligheterna.

Vad det kan bli för diplomatisk kris av att finansiera utbildningen av ISIS soldater med amerikanska och engelska instruktörer när Mona Sahlin så beredvilligt och förberedande primat folks opinon om hur medmänskligt och viktigt det är att Sverige tar emot dessa ISIS destabiliserare kan man ju undra, eftersom dessa destabiliseringsutbildade då genom Mona & Co nu redan är utplacerade i Sverige och USA har tillstått att inga fler utbildas.

Samtidigt som de av USA påstådda – icke redovisade - kostnader och resultat av denna fredsbevarande insats är så löjeväckande att det ådrar sig folks uppmärksamhet totalt och dränker vidare undringar huruvida det påstådda är korrekt redovisat.
Vare sig det gäller kostnader eller resultat.
Vilket givetvis är en rent slumpmässig tillfällighet.

I Sverige är det fortfarande öppet för vidare transport mot Ryssland, och kommer man inte längre så får man börja destabilisera där man står och sedan arbeta för vidare spridning och/eller kontroll över det destabiliserade området – aka polisstat – som bas för vidare framtida försök.

Att Stockholm, Göteborg och Malmö med sina förorter är måltavlor för destabiliseringsåtgärder är naturligtvis givet, men rejält med oroligheter och våldsamheter i och omkring flyktingförläggningar som leder an till det nyval – alternativt inbördeskrig - som är tänkt att föra de zionistinfiltrerade SD till regeringsställning är nästa steg för de som vill behålla kontrollen här som bas för de infiltreringsförsök mot Ryssland som ALLTID är det större perspektivet för de kontrollbehovsupplevande bakom de politiska marionetterna.

För att kunna kontrollera dessa naturresursflöden som är grunden i den människoskapade verklighet kallad civilisation bestående av samhällen vars grund är individen.

ryssland-karta

Conny Grewe. En av De Fria.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram