Roten till oss själva

2015-10-15

Carl Norbergs foto.

Varje dag blir jag förvånad över att så få märker vad som händer. Verksamheten går i allt väsentligt ut på ett "som vanligt beteende" och ytlig prat om ingenting och det fullständiga beroendet av rutinmässigt beteende för pengarna och det falska innehållet i tillvaron, någonting som egentligen är ingenting mindre än häpnadsväckande.

Uppenbarligen kommer det inte vara en värld som många kommer att överleva i om inte de ytliga målen ifråga om saker och ting förändrats ganska drastiskt.

Den dagen vi hoppades på att våra barn och barnbarn skulle växa upp i har snabbt blivit inte bara natt, utan en bokstavligt växande mardröm.

Men likafullt väljer människor fortfarande att inte engagera sig, inte ens i sig själva i verkligheten, de vill inte se detta, för då skulle de tvingas ifrågasätta sina egna vanföreställningar i förhållande till verkligheten och de skull tvingas till att agera utifrån detta. Men den kognitiva dissonansen blir alldeles för stor i förhållande till den frestelse som självförnekelsen utgör. Visdom är bara helat lidande. Av en anledning

... .och Om och om igen ... varför skulle annars inte människor i en sådan misshandlande situation gå nästan bärsärkagång i protest eller åtminstone tala ut i stor skala?

Svaret är enkelt, de måste lida innan de kommer att bry sig och så länge tillräckligt många har det tillräckligt bra för att inte behöva bry sig, så kommer ingenting att förändras, detta eftersom steget som nu måste tas är från att vara kollektivistiskt materialistiskt orienterade till att bli intellektuellt emotionellt orienterade. Det moralfilosofiska utvecklingssteget är då givetvis oerhört stort ur ett utvecklingsperspektiv, så är det. Och den resan i sig själv är inte alla villiga att påbörja,oavsett vad de sedan anför själva som argument gällande sin egen utveckling som människa.

-Hur Kan de mest mördande, supremacistiska, fascistiska, arroganta, rasistiska människorna på jorden kalla sig "de utvalda" och ges äganderätt till vad de vill inklusive sina egna sanktionerade Zionistiska territorium och glupande, folkmordsagenda och ges fullständig religiös, social och politisk immunitet och massivt ekonomiskt stöd? Allt förment baserat på uppenbart missriktad vansinnig religiös nit?

För att inte tillräckligt många bryr sig.

-Hur Kan mat, vatten och luft avsiktligt förgiftas med allmänhetens kännedom och i öppen dager?

För att inte tillräckligt många bryr sig.

- Hur kan genetisk modifiering av inte bara växter och djur, utan även människor tolereras, oavsett den angivna motiveringen?

För att inte tillräckligt många bryr sig.

De gör detta ostraffat. Föreställ dig världen som ett interneringsläger där kidnapparna ger illusionen av att de intagna är fria genom att låta dem ha några val inom denna massiva anläggning och döljer taggtrådsstängslet som vackra väggmålningar och styrenheter som moderna underverk för deras avancemang. Människor upplever att de behöver inte bry sig, inte ens i sina egna tankars strukturer och mönster som har skapats med uppsåt av andra människor.

Krig är ett perfekt exempel. Allt förmodligen för vårt försvar, säkerhet och trygghet, när det är raka motsatsen.

Det är här den stora schismen ligger. Den som är medvetet medveten har hoppat ut ur styrmekanismen och strävar själv hela tiden efter att vidga sitt medvetna medvetande, att alltid komma vidare bort från den formaterande matrisen.

De som inte har kopplat sig loss håller på fortfarande på att utrustas kollektivt intellektuellt, vandrande runt sin lyktstolpe, eller som marionettdockor hängande i en miljon nanosträngar. När du inte vet, så vet du inte att du inte vet ... och det är mycket lätt att fortsätta att bli lurad.

Mänskligheten har varit omsorgsfullt bedövad.

Saker och ting rör sig därför nu så snabbt och galet och i så många konstiga riktningar, att det ur några perspektiv blir uppenbart liktydigt med det massvansinne som råder. Hur massor av människor lever utom sig själva och sina autentiska känslor. Hur vansinnet styr.

Men de flesta märker det inte ens, och det är väl det konstigaste av allt, egentligen. Så blir polarisering också vad som allt som oftast förvärrar problemet, och det är därför dessa kryptozionister älskar att försöka fortsätta att förvirra och splittra oss på alla sätt som de kan.

Därav den växande klyftan mellan de som engagerat försöker att vidga sitt eget medvetna medvetande för att kunna nå andra och de som fortfarande tror att samhället vill deras eget bästa och ännu hellre att legioner av riddare på vita springare snart kommer att komma till deras känslomässiga undsättning och de kan då därför fortsätta att bedöva sina tankar och känslor.

Det kommer att koka ner till dem som vågar försöka fortsätta att vakna upp till verkligheten vs. dem som fortsätter på i ullstrumporna inom det projicerade vansinnet . Alla har en chans att försöka vakna upp, bli medvetet medvetna men inte alla kommer att anta utmaningen och möjligheten.

Sådan är den typ av lagar som styr universum tydligen, det är själva kraften i livet. Denna pågående tävling mot oss själva och vår intellektuella lättja verkar nu vara spelplanen på vilken vi har planterats, och det är vart och ett av våra val individuellt som kommer att avgöra någon form av utfall. Vi har alltid ett val och det handlar bara om att vara medvetet medveten om vilket eller vilka de är

Allt kommer så småningom lösas, men till vilket pris? Var och i vad är det som ligger i vårt svarsförmåga?

Carl Norbergs foto.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram