Revolutionera sig själv

2015-09-03

Carl Norbergs foto.

Det är svårt att säga vad som är det fulla svaret på lösningen i denna soppliknande miljö av förvirring som vi lever i. Allt jag kan säga är att det är dags att ta din personliga kallelse för ökat medvetet medvetande på allvar och agera på den. Jag bryr mig inte vad det är, vi är alla en del av universum och vi är alla så olika, men ropet på en bättre beskrivning av verkligheten - ökat medvetet medvetande - genom och för oss själva är detsamma i var och en av oss.

Främja kärlek, synkronicitet som ger harmoni, skydda de utsatta och avslöja förövarna av missbruk, manipulativ kontroll och exploatering. Nu.

Det är inte så komplicerat egentligen. Men människor måste vakna upp ur sin inducerade (och alltför ofta lätt accepterade, kan jag tillägga) dumhet och reagera därefter. För dumhet är att göra dumt, det är ingenting någon är, tillstånd, det är någonting som någon gör - begår - en aktiv handling.

Om du bryr dig, agera. Förändra ditt liv med ett uttalande. Ansvara och svara som om du menar det. Varje man och kvinna räknas.

Om detta inte är klart för er ännu vet jag inte vad jag ska säga.

Vi kan och kommer att ta ställning och vi kommer att vända på detta, om vi vill. Mot tiden kämpar även dumheten förgäves.

Skönheten i vårt gräsrots revolt och bekräftelsen av vår mänsklighet är vår växande anslutning till ökat medvetet medvetande. Vi inser att vi inte är det minsta ensamma i vår uppfattning, frustration och även desperation för att stoppa dagens alltmer uppenbara galenskaper.

Vi har ett gemensamt syfte och mål som är mycket enkelt: att åstadkomma förbättringar av mänsklighetens tillstånd genom det enkla bidraget för att gå vidare med våra liv utan störningar för att utveckla oss själva för att bättre kunna förstå andra och vår omvärld.

Någon som är det allra minsta vaken kan idag se att detta är helt i motsats till den roll som de statliga och globalistiska uppdragen anger, alla arbetar för likgiltighet i en mekaniserad värld med central kontroll.

Det är extremt orwellskt till naturen som har påpekats otaliga gånger, men vi fortsätter att uppvakta dessa psykopater som om deras storhetsvansinne kan möjligen "behandlas" med våra klagomål och behov.

Vad som är unikt med just denna vändpunkt är att det nu har blivit till en situation där de är inte ens oroliga för att behöva hålla upp rökridå, de är istället verkligen desperata för att de helt enkelt måste lyckas med ställa till det för att inte status quo skall falla. De håller på att utvecklas till den öppna fienden för mänskligheten.

Fredliga demonstrationer möts med brutalitet. Även mötesfrihet håller sakta på att förbjudas. Journalister, politiska dissidenter och även aktiva studenter är nu bekvämt indelade som "hot" från det nya modeordet "radikaliserat" för att antyda potentiella ISIS eller på annat sätt obskyra terroristorganisationer som redan frikostigt tilldelats någon som makten anser motbjudande till status quo.

Detta är en allvarlig situation.

Det är verklighetens tid. När du inser att den eller de personer som du levererar ett viktigt budskap till, inte vill höra det eller göra något åt det eftersom det skulle tvinga dem att konfrontera sig själva och sina egna föreställningar, och i själva verket istället häftigt avvisar det du framför och förödmjukar och även straffar dig för att föra fram det, är det dags att tänka efter. Var som vattnet och ta den lättaste vägen för att bli mer effektiv.

Våra så kallade härskare har inget intresse av våra böner, protester och även demonstrationer av ogillande. Även att förment bli vald att företräda våra intressen, dessa farhågor vi har är helt klart det sista de har i åtanke. Det kan omöjligen vara tydligare än vad det är idag. Ingen kan snart göra så dumt att den antar att våra politiker är där de är för vår skull framför deras egen.

Åh de kommer naturligtvis att fortsätta göra lite kringgående rörelser eller låtsas att göra några mindre justeringar för att lugna de fortfarande vilseledda massorna och dämpa några farhågor eller missnöje, men deras övergripande program går i allmänhet på som vanligt. Åtminstone så länge som denna strömning - paradigm för styrning - lever kvar. De kan helt enkelt inte byta varken strategi eller taktik, de är fångade i sitt eget beteende som är dumhet.

Så allt är nu som alltid bara upp till oss själva som människor och individer.

Carl Norbergs foto.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram