Är det verkligen slumpen eller är det planerat..

2015-09-03

För som vi alla vet så har vi ju det Riksbanksfinansierade Paideiaprojektet med Barbara Spectre och den HSBC&Goldman Sachsfinansierade människosmugglingen.
Så att främst skylla på den amerikanska befolkningen förefaller lite missriktat...
Men av Anne Williamson genom Ron Paul Institute, Texas, USA:
USA har orsakat massmigration och kaos till Europa ... Tänk på det. Hur många miljoner har verkligen ingen plats att gå till? Européerna borde kräva Onkel Sams huvud på ett silverfat, och sina egna EU-ledare i kedjor.
Tack vare 25 års vansinniga amerikanska utrikespolitiska initiativ och obarmhärtiga militära aggressioner, har den tidigare stadigt droppande mängden av illegal invandring från Afrika och Mellanöstern till Europa blivit en jättekris av flyktingar.
Inte bara har USA dödat och lemlästat minst en miljon människor och fördrivit ytterligare flera miljoner. Den värsta konsekvensen av USA: s försök att omforma Mellanöstern är att portarna har öppnats till en massinvandring vars like Europa inte har sett i århundraden. Om så är fallet, då kommer kristna Europa att slukas upp.
Tänk på det. Hur många miljoner har verkligen ingen plats att gå till?

Europeans ought to be demanding Uncle Sam’s head on a silver platter, and those of their own leaders on pikes. Thanks to 25 years of lunatic US...
RONPAULINSTITUTE.ORG

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram