Taggarna i oss själva

2015-08-26

Carl Norbergs foto.

Den mörka sårbarheten för religion som själslig vägledning för människor fortsätter att exponeras. Ledningen av kristendomen kallas katolicismen, vilken avslöjar sig med inte bara pedofila präster som blandas bort till andra områden av sina överordnade för att undvika upptäckt och samtidigt fortsätter att bedriva sin verksamhet, utan också människooffer ritualer och många andra sorters moraliska tvivelaktigheter som utförs inom ramen för en Vatikan som har en materiell rikedom så stor att den skulle kunna användas för att föda alla de fattiga på planeten.

Den som nu inte har åtminstone börjat ifrågasätta denna planering, är förmodligen alltför långt nedströms för att kunna nå landet av en enda rimlig tanke.

Det upphör aldrig att förvåna mig att det som så ofta förhärligas av de sovande massorna befinns vara motbjudande för uppvaknande medvetet medvetande sinne.

Ett bra exempel är den vanlige soldaten. Samtidigt som vederbörande lever en lögn som ständigt förstärks av de runt omkring dem om att de kämpar för vår frihet och demokrati, lyder de blint order från dem på högsta nivå som är direkt ansvariga för att ta vår frihet tas bort. Personligen är jag inte ens säker på att det är möjligt att dessa mest extrema slavar ens vet vad ordet betyder.

Människor måste börja våga slåss intellektuellt för sin egen frihet genom att vägra att följa nycker från psykopater för sin egen försörjning. Det orimliga skall och kan inte tillåtas verka ledande.

Men efterhand det globala ekonomiska korthuset fortsätter att kollapsa med ökande fart, är den stora majoriteten av den globala befolkningen, tyvärr fortfarande ivrigt letande efter ljuset i tunneln igenom en mycket fläckad och förvrängd lins. De kan inte sätta sig in i att acceptera verkligheten på otaliga fronter. Förnekande är särskilt envisa i fråga om de pågående värderingsmässiga dissonanta grymheter som förekommer i våra medvetanden. Vår känsla av resonans är vår största gåva, men för de flesta har innebörden av denna mening för länge sedan ändrats av samhällelig konditionering, programmering, och propaganda.

Carl Norbergs foto.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram