Vad som verkar över tid

2015-07-30

the-individual

Fortfarande, alltför få av oss förstår den tålmodiga gradvisa förändringen. Vi lever och har vår tillvaro inom några års spann av tiden och oftast i ett omedvetet automatisk sinnestillstånd.

Men människor vid den reala makten är långsiktiga planerare. De förstår helt den mänskliga naturen och hur att kanalisera den till utvecklingen och förfiningen av en auktoritär stat.

Den auktoritära staten bygger på långsiktig planering. Den auktoritära staten är en filosofi av kollektivism. Vissa kallar det idag för demokrati. Vissa kallar det kommunism. Vissa kallar det fascism.Vissa kallar det nationalsocialism. Men oavsett vad man kallar det, är allt kollektivism eller maktfullkomlighet; och i dess slutliga form är den global.

Målet är perfekt foglighet och perfekt harmoni med maktfullkomlighet (ekonomiskt, socialt och medvetandemässigt). Fram till att människor accepterar kollektivism under någon som helst förevändning, att de är fogliga och helt dämpade. För när de då gör uppror blir konfrontation omöjligt. Det är det yttersta målet för globalisterna, och det Anglozionisitiska Stockholmssyndrombaserade systemet närmar sig detta tillstånd.

Kollektivismen är ett medel för social, ekonomisk och religiös kontroll av människor som individer under förespegling av allas lika värde. Politiker hyllar ändå därför regelbundet individualism, mänsklig frihet och demokrati samtidigt. Omöjligt! Individualism och mänsklig frihet är den funktionsmässiga motsatsen till dagens så kallade demokrati och all annan form av kollektivism. Den själlösa kollektivistiska mentaliteten eller massans kollektiva minne är andan i den nya världsordningen.

Det är i allt emot individens egna sanna jag med sina känslor tillsammans med andra

Men något står i vägen. Trots år av indoktrinering genom det offentliga (icke) utbildningssystemet och massprogrammering av nationella propagandamedier och kontrollenheten (dvs. regeringen) politiken, så dör inte inte tanken på att känslor faktiskt inte går att köpa för pengar. 

Arbetet med att undanröja detta hinder ligger bakom det nuvarande kriget mot medelklassen och individuell frihet och en aldrig döende anda av individualism genom försöken att rentvå kulturen från existensen av tanken att det bara går att uppleva känslor individuellt och snedvrida den sanna naturen av människor genom att göra dem till symboler för vad som kallas för rasistiskt och fientligt.

Syftet är givetvis att röra upp rasfientlighet och manipulera människor mot varandra. Manipulera minoriteter som naturligt dras till kollektivism är grundläggande politisk strategi för att täcka upp för statliga brott och motivera regeringspolitik som syftar till bankernas fortsatta plundring.

Principen om regeringen är att den politiska makten maximeras genom att tvinga till utjämning genom förespegling av demokrati med varje individ till samma status för överensstämmelse, kollektivism, jämlikhet och livegenskap.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram