Att vara dum eller elak är ingen ursäkt, bara en förklaring

2015-07-28

Tjaaaeee, det är ju rätt löjligt att ha företrädare som sist på bollen i befolkningen med att begripa hur tillvaron ser ut och utvecklas, det är verkligen inte vad som rätteligen kan kallas att leda att stå längst bak som Hillary Clinton och egennyttigt skrika att man leder. Om de numera sedan gör detta av ett upplevt egennyttigt tvång att nu börja adressera problemet eller inte, gör egentligen inte någon skillnad ifråga om deras lämplighet för det allmännas bästa, dum eller falsk kan möjligen utgöra en förklaring, men det utgör definitivt ingen ursäkt.

Vad som finns att säga om de som inte ens har kommit så långt att de har adresserat den bärande frågan som allt, är tämligen uppenbart och går snabbt, de har inte ens förtjänat att kommenteras.

Vi undrar stilla hur det kommer sig att denna fråga nu kommer upp just nu och om det verkligen är någonting som har förändrats gentemot tidigare rent funktionsmässigt, när de uppenbarligen har valt att inte adressera den bärande frågan...

Att en etablerad politiker idag skulle kunna komma fram och adressera vad som har varit det bärande mekaniskt funktionsmässiga ekonomiska problemet i ÅTTIO år, och därmed öppet belysa sin egen dumhet alternativt egennyttighet, är ju en rätt intressant aspekt på förståelsen för vilka premisser som är mest lämpliga till grund för begreppet ledning.

Russia Insider - Russian News Without the Anti-Russian Bias http://russia-insider.com German MP Sahra...
YOUTUBE.COM

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram