Tack och lov för Pridefestivalen

2015-07-28

Finns det några "västerländska värderingar" kvar intakta?

Oh ja, bara en: den om sexuella minoriteters rättigheter. Men det är inte möjligt att upprätthålla den västerländska civilisationen på styrkan av homosexuella äktenskap ensam. Är det konstigt då att resten av världen försöker lägga så stort avstånd mellan sig själv och moraliskt bankrutta "väst" som det möjligen kan, som snabbt den kan?

Nu när alla västerländska värderingar (andra än sexuella minoriteters rättigheter)har visat sig vara cyniska övningar i hyckleri, finns det ingen väg tillbaka. Du förstår, är det en fråga om anseende och rykte är något som man kan förlora exakt på en gång. Det finns ingen väg tillbaka. Det finns en väg framåt, men den är mycket skrämmande.

Det är förlusten av kontroll: västerländska institutioner kan inte längre kontrollera situationen i stora delar av världen, bland annat, i sinom tid, på sitt eget territorium. Det är nedläggning av västra berättelsen: västra pontifikatorerna, förståsigpåare och "tanke ledare" kommer att finna att deras samtalsämnen har ryckt bort och kommer att reduceras till antingen babblande urskuldande eller hemfalla åt generad tystnad.

Slutligen finns det en förlust av identitet: det är inte möjligt, för icke-vanföreställningar, att identifiera sig med något ("The West") som inte längre existerar.

Men det mest skrämmande av allt är detta :

bakom en moraliskt bankrutt civilisation finns moraliskt bankrutta människor - massor av dem - Anglozionistmecka landet falukorv inte minst med sitt Stockholmssyndrom. Deras egna barn, som kommer att tvingas att ta sig fram i världen - för vad den visar sig vara - kommer att vara lika respektlöst behandlad av dem som de behandlades av den tidigare prisade civilisationens värden.

CLUBORLOV.BLOGSPOT.SE

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram