AZ-familjen framför allt

2015-07-28

Så om Victoria Nudelman gift med Robert Kagan finns nu till och med från folkvalda representanter följande att läsa. Neokonservativa är bara en amerikansk omskrivning av Anglozionister, det finns nämligen inte en enda neokonservativ som inte öppet stödjer Israel. Den Anglozionistiska agendan med att skapa ett Israel i Europa - Ukraina - är inte precis välmaskerad när Khazartalmudisterna samtidigt skall passa på att tjäna sin shekel på kuppen.

Om neokonservativa - Anglozionisterna - får som dom vill, så kommer amerikanska marktrupper återta Irak, så kommer den amerikanska militären ta bort Syriens sekulära regering (och sannolikt hjälpa al-Qaida och den islamiska staten att ta över), och den amerikanska kongressen kommer inte bara att döda Irans nukleära avtal utan även följa upp det med en massiv ökning av militärutgifterna.

Som för att spraya tändvätska på en dånande grill, vill de neokonservativa också ha en militär upptrappning i Ukraina för att bränna ur de etniska ryssarna ut från öster, och den neokonservativa - Anglozionistiska - drömmen om att sprida branden till Moskva med Målet att tvinga Rysslands president Vladimir Putin bort från Kreml - för att återigen kunna plundra Ryssland på naturresurser med Anglozionistiska oligarker.

Med andra ord, fler och fler bränder i Imperiellt "regimskifte" utomlands även när den sista glöden i den amerikanska republikens dör hemma. En stor del av denna "strategi" är personifierad av ett enda Washington maktpar: ärke-neocon Robert Kagan, en grundarna av projektet för det nya amerikanska århundradet och en tidig förespråkare av Irakkriget, och hans hustru, biträdande statssekreterare för Europafrågor Victoria Nuland, som konstruerade förra årets kupp i Ukraina som startade ett otäckt inbördeskrig och skapade en konfrontation mellan ett kärnvapenbestyckat Förenta staterna och Ryssland.

If the neoconservatives have their way again, US ground troops will reoccupy Iraq, the US military will take out Syria’s secular government (likely...
RONPAULINSTITUTE.ORG

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram