Ett år senare

2015-07-21

För ett år sedan inbördeskriget Ukraina var det mest diskuterade ämnet (särskilt i efterdyningarna av det nedskjutna flygplanet MH-17) bland såväl marknadsbeskådare och politiker (där den ping-pongliknande upptrappningen i europeiska sanktioner pressade den tyska ekonomin så mycket att Bundesbank hade inget annat val än att slutligen vika sig för Draghis krav på europeisk QE vilket i sin tur bestämde resultatet till den tredje grekiska räddningsaktionen genom att krossa all grekisk "marknadsrelaterad" hävstång.

Nu, få kan komma ihåg att i utbrytarrepubliken Donetsk i östra Ukraina så finns det fortfarande ett krig som utkämpas: denna konflikt som krävt tusentals oskyldiga liv har redan tjänat ut sitt politiska syfte och har sopats långt borta från förstasidorna i västerländsk media.

Kvar finns frågan om europeisk energiförsörjning med kolväten, men som i takt med att det Anglozionistiska geopolitiska inflytandet suddas ut när andra vägar används bort från kontrollen över naturresursflödena samtidigt som betalningsmedel och betalningsinfrastrukturerna förändras till någonting som innebär att detta bara kan gå en väg - Sidenvägen.

Carl Norbergs foto.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram