Plundringen av de godtrogna - de som tror på det goda.

2015-06-10

Så lite PCR så här på morgonen och sanna mina ord om inte spydigheter nu också börjar bli tonen där med. Är Monsantos rätt att vända Ukraina till produktion för GMO-livsmedel ett privilegium? Är VP Joe Biden sons rätt att förstöra Ukrainas yt- och grundvatten i frackingverksamheten ett privilegium? Är de externa kostnaderna som åläggs ukrainare för dessa plundringsaktiviteter ett privilegium? Självklart inte! Dessa är inte privilegier. Detta är driften av den fria marknadsekonomin som skapar det största goda för det största antalet . (Eftersom många amerikaner inte kommer att inse att jag ägnar sig åt satir, skulle jag vilja påstå att jag gör det.)

Nyheterna rapporterar inte om att det avskaffas "privilegier" som en del av en reform som kommer att ersätta de avslutade "privilegierna" med ett nytt socialt stödsystem. Möjligen att så är fallet, men eftersom uppsägning av pensioner och utbetalningar utlöstes av ikraftträdande av Yatslag för att "stabilisera den finansiella situationen i Ukraina," syftet med uppsägning av Ukrainas sociala välfärdssystemet kan "nog" vara att frigöra pengar till att lämna över till IMF och västerländska banker. I Ukraina, som i Grekland, som överallt såg den godtrogna och naiva befolkningen sin frälsning i enighet med västvärlden som någonting som kommer att drivas ned i marken, söderut.

Ukrainians Dispossessed Americans are next Paul Craig Roberts Over the last 15 months Ukrainians have paid...
PAULCRAIGROBERTS.ORG

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram