Stalins memoarer

2015-06-10

Just när vi trodde att det absurdas gräns som markerar varje dag av Obamas regering, kunde omöjligen passeras, fick vi veta att den amerikanske presidenten lovade att underteckna en ny lag som förbjuder insamling bulkdata från NSA (namngiven, av rent groteska skäl " USA Freedom Act "), Obama-administrationen anmodade Fisa övervakningsdomstol att ignorera en federal domstol som funnit massövervakning olagligt och att återigen bevilja National Security Agency befogenhet att samla in telefonen register över miljontals amerikaner i ytterligare sex månader.

Allt detta är som att be Wall Street att vara polis över sig själv. En snabb påminnelse om vad som hände där: efter grov otillbörlig marknadspåverkan som ägde rum i år och omfattar biljoner i ränteprodukter, kallade den person som bevittnade det varenda dag för, inte skratta, en " konspirationsteori. "

Förresten, är just "konspirationsteoretiker" vad alla som anklagade NSA för att delta i olaglig mass övervakning kallades för redan innan Snowden gjorde vissa generösa uppenbarelser. Och vi är övertygade om, innan allt är sagt och gjort, att de "konspirationsteoretiker" som vågar säga sanningen mot det surrealistiska Orwellsk tillstånd som USA befinner sig i, kommer att krossas av administrationen, både den nuvarande och den som kommer ersätta den, vars varje dags modus operandi tas rakt ut från Stalins memoarer.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram