Deflationen suger

2015-06-01

Så i ljuset av BoJ uppgivet minskade deflationsförväntningar, alltså att inte realekonomin stagnerar - mängden betalningsmedel i cirkulation minskar - grundat på de ökande finansiella tillgångspriserna på grund av att betalningsmedlet rör sig i en allt snabbare takt mot den finansiella och ränteuppbärande kärnan som skapar betalningsmedelt - finansiell inflation så:

Trots kungörelser från Kuroda, Abe, och diverse andra valda (och icke valda) tjänstemännen att "deflations tankesättet" är borta från Japan, verkar det som ett segment av befolkningen är mycket medvetna om den pågående deflations marknaden för en stapelvara. Precis som vi noterat förekom i Amerika , verkar det som att kostnaden för avsugningar har gått från bara-enkelt-billigt till att "Tjaee, varför inte?" Som en intrepid reporter vågat uttryckt har upptäckt Otsuka red light district i Toshima Ward avgiften för en muntlig session på en "rosa salong" börjar på så lågt som på 2000 ¥ ($ 16!).

The price for an oral session at a 'pink salon' starts as low as 2,000 yen
TOKYOREPORTER.COM|AV AMY TAKAHASHI

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram