Deutsche om framtiden

2015-06-01

Carl Norbergs foto.

Deutsche Bank med jordens BNP i exponering i sina derivat i balansräkningen i ljuset av ett havererande enskilt kontrollerat kreditbaserat system som har passerat sin skuldmättnadspunkt:

Om sanningen skall fram, tror vi att Fed är skyldiga att tala upp ekonomin (rök och speglar vår anmärkning), för om de var brutalt ärliga, kunde ekonomin inte ha ett spår av optimism kvar i de inhemska sektorerna, de skulle snabbt avdunsta.
Man har varit "fruktansvärt fel" ute hela tiden:

På frågan om Fed i synnerhet eller om inte marknaden i allmänhet riktigt har förstått vilken typ av ekonomiska problem som gäller. Så ju mer vi gräver i detta, desto mer blir vi rädda för att de inte förstår detta alls. Så bortsett från en tsunami av uppgifter om översyn, föreslår vi att Fed har fått detta till att utsikterna inte bara är fruktansvärt fel, utan helt missförstådda.

... tanken på att ekonomin är "redo" för ett borttagande av stöd(ökad skuldsättning vår anmärkning igen) och att det finns någon mening i stigande inflationsförväntningar och starkare reala tillväxtutsikter är nonsens.

God morgon

Carl Norbergs foto.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram