Rök och speglar som aldrig förr

2015-05-28

Vi noterar intresserat att riksbanken måste agera kraftfullt för att upprätthålla förtroendet för systemet, enligt den förre finansministern.

Detta med de forna kombinationerna av rök och speglar tycks väl då alltså ha fungerat sisådär med avseende på kopplingen till verkligheten, men vi har ju stort förtroende för att politiker är ansvarstagande och verkligen inte främst vill gynna sig själva på andras bekostnad i sin politiska gärning.

Att det i verkligheten är ett enskilt kontrollerat kreditbaserat system som är skuldmättat och befinner sig i stagflation är dock någonting som vi misstänker kommer att göra bankpalatspaladinerna mycket upprörda, över att det kommer till allmänhetens kännedom alltså.

Som en given Anglozionistoligark en gång uttryckte saken - om människor förstod hur det här systemet fungerar så skulle det vara revolution imorgon.

http://www.di.se/…/borg-inflationen-ar-dod---riksbanken-ma…/

Inflationen är i praktiken död i Sverige, och det innebär bland annat att Riksbanken bör agera oförutsägbart och kraftfullt.
DI.SE

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram