Neoclowns AZ ever

2015-05-28

Med ett ovillkorligt kommande Svenskt finansekonomiskt haveri och den enda möjligheten till att hålla igång detta helt värdelösa igång ännu några sekunder, minuter eller dagar - är att öka skuldsättningen genom offentlig konsumtion - migration, från konfliktzoner som vi medverkar till att skapa och försvar mot en påhittad yttre fiende. Är det då seriöst med en befolkning som sitter kvar framför TV-ättmaskinen? Nej det är det inte.

När Kreml sedan uttrycker att : "Det verkar som vissa stater, av olika skäl, bland annat interna politiska, njuter av att vara i frontlinjen, som kräver särskild uppmärksamhet, särskilt skydd. Och vad som är viktigast, [dessa länder] fortsätta att söka efter fler fiender och att skriva av sina egna misstag i fråga om i utrikespolitiken eller interna frågor under täckmantel av något mytiskt hot från Ryssland ","
Detta samtidigt som våra medier i rent opinionsbildande syfte basunerar ut att nu måste vi rusta oss till tänderna och vi finns inblandade i varenda möjlig större muthärva på jorden med allt från Hillary Clinton till hela statsledningar i Uzbekistan

Kan vi då vara förvånade över att omvärlden skrattar åt oss och kan vi ens förvänta oss sympatier och inte bara avsmak och förakt från någon? Att vilja väl men av girighet och bekvämlighet göra dumt, kommer ovillkorligen att straffa sig med tiden.

Carl Norbergs foto.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram